slideshow

Ο παπά Χρήστος από την Πάτρα και η μεγάλη του αγάπη για τον Άρη (photos)

Είναι γέννημα-θρέμμα Πατρινός, κηρύσσει με πίστη και ευλάβεια την Χριστιανική Ορθόδοξη πίστη, αλλά δεν κρύβει την μεγάλη του αγάπη για τον Άρη!

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Ο λόγος για τον πατέρα Χρήστο Οικονομόπουλο, ο οποίος λειτουργεί στο Νέο Σούλι Αχαΐας, δηλώντας φίλαθλος του Άρη τα τελευταία… 42 χρόνια, μια και έγινε υποστηρικτής των κιτρινόμαυρων σε ηλικία πέντε χρόνων, όταν η οικογένεια του τον πήγε στο παιχνίδι Παναχαϊκή-Άρης. Από τότε δεν σταμάτησε να υποστηρίζει την κιτρινόμαυρη ομάδα, ενώ συνέχισε να την ακολουθεί πιστά σε κάθε ευκαιρία ακόμη κι όταν αποφάσισε να ακολουθήσει την ιεροσύνη.

Έχει δυο αγόρια 20 χρόνων και επτά χρόνων, με τον πρώτο να σπουδάζει στο Οικονομικό στην Θεσσαλονίκη, τα οποία εκτός από τις αρχές της χριστιανικής πίστης, φρόντισε να τους εξηγήσει το μεγαλείο του συλλόγου που λέγεται Άρης.

Έρχεται σε κάθε ευκαιρία στο ΚλεάνθηςΒικελίδης για να παρακολουθήσει τον Άρη (τελευταία φορά ήταν ο αγώνας με τον Ατρόμητο), αψηφώντας τα χιλιόμετρα, γνωρίζοντας μάλιστα τόσο τον Θοδωρή Καρυπίδη, όσο και τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά ακόμη κι όταν δεν έχει φυσική παρουσία παρακολουθεί στενά τα κιτρινόμαυρα τεκταινόμενα.

To Top