“Ο Παπαγεωργίου είναι τίμιος και πρέπει να τον βοηθήσουμε! Ντροπή να μην θέλουν το βόλεϊ”

Ο πρώην αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Άρη, Κώστας Χαριτωνίδης μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στο  «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

«Καταρχήν πρέπει να καλωσορίσουμε και να ευχηθούμε στον Χάρη τον Παπαγεωργίου , οποίος ανέλαβε σε μια δύσκολη εποχή, τα ηνία του συλλόγου. Πρέπει να βοηθηθεί από όλο τον κόσμο, γιατί ο σύλλογος αυτή την στιγμή είναι ανοιχτός σε πάρα πολλά μέτωπα. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.

Το θέμα είναι ότι επικεφαλής μπήκε ένα παιδί που είναι και τίμιος και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό εις βάρος του και έχει σημασία αυτό που είπα πριν , πρέπει όλοι να τον βοηθήσουμε».

Για την συνέλευση που θα γίνει αποκλειστικά για το βόλεϊ στις 18/6 : «Πολλοί τα… έχετε με το βόλεϊ ενώ είναι το τρίτο σε δημοφιλία άθλημα και το έχουν όλοι οι μεγάλοι σύλλογοι. Εμείς και πέρυσι δεν είχαν ένα προϋπολογισμό τεράστιο, ήταν κοντά στις 150.000 ευρώ.

Εκεί γύρω πρέπει να κινηθεί και φέτος για να μπορεί η ομάδα να σταθεί αξιοπρεπέστατα. Είναι ντροπή μέσα σε ένα σύλλογο να μην θέλουν ένα άθλημα το οποίο έχει χαρίσει επιτυχίες στο παρελθόν και που είναι αυτοί την στιγμή η κορωνίδα του Ερασιτέχνη. Έχω την εντύπωση ότι δεν το θέλουν το βόλεϊ. Με μεγάλη ευκολία προσπαθούσαν να απαλλαχτούν από αυτό.

Όταν αναλάβαμε εμείς την ομάδα ήταν ένα σκορποχώρι .Δεν είχαμε καταρχήν υπαλλήλους, δεν δούλευε κανένας. Το γυμναστήριο τα ίδια, το κολυμβητήριο ήταν κλειστό, η πισίνα ήταν άλλο χρώμα. Αυτά όλα διορθώθηκαν, το αέριο επίσης ήταν κομμένο, και αυτό λύθηκε, με πολύ τρέξιμο. Αυτή την στιγμή έχουμε από τα πιο ωραία γυμναστήρια και από τις πιο ωραίες πισίνες. Αυτά όλα είναι πηγές εσόδων».

Αναφορικά με τον αν ο Γιώτας θα πάρει το βόλεϊ μόνος του: «Δεν το ξέρω, μόνος του πάντως είναι λίγο δύσκολο. Για οποιονδήποτε θα είναι δύσκολο».

To Top