Ο Παπαγεωργίου κατά της απόφασης της ΕΟΚ για τα εισιτήρια του τελικού!

O Χάρης Παπαγεωργίου, εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης στην επιτροπή για τη διοργάνωση των 100 χρόνων του συλλόγου, αναφέρθηκε στις εργασίες που γίνονται για την προετοιμασία της μεγάλης γιορτής , αλλά και στις δύσκολες ημέρες που περνάει ο σύλλογος.

Aναλυτικά τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για τις εργασίες της επιτροπής για τη διοργάνωση των 100 χρόνων του συλλόγου: «Συνεδριάσαμε για πρώτη φορά χθες. Δουλεύουμε για τη γιορτή των 100 χρόνων. Την ερχόμενη εβδομάδα θα γίνει η επόμενη συνεδρίαση και μετά θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμα στα ΜΜΕ. Θα καταθέσουμε όλοι ξεχωριστά τις προτάσεις μας , οι οποίες θα μπουν σε μια οργανωτική φόρμα και θα ομογενοποιηθούν».

Για τα προβλήματα στο σύλλογο και κατά πόσο αυτά δυσκολεύουν το έργο τους : «Υπάρχει ένα βαρύ κλίμα μιας και ο Άρης δεν είναι στα καλύτερα του. Θα λειτουργήσουμε απερίσπαστα από τη γενική ατμόσφαιρα που περιρρέει στο σύλλογο . Δουλειά μας είναι να τιμήσουμε ολόκληρες γενιές. Να σεβαστούμε την ιστορία του συλλόγου. Είναι δύσκολη η αποστολή μας, γιατί η πορεία του συλλόγου δε βοηθάει. Καλούμαστε να υλοποιήσουμε ένα πρόγραμμα πανηγυρικό και αυτό έρχεται σε αντίθεση με την κατάσταση του συλλόγου σήμερα».

Για απόφαση της ομοσπονδίας να μην δώσει εισιτήρια για τον τελικό κυπέλλου: «Διαφωνώ κάθετα με την ομοσπονδία. Αυτή η απόφαση κάνει κακό στο άθλημα. Ήταν λάθος η απόφαση να γίνει ο τελικός στη Κρήτη. Ήταν λάθος και η απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια. Ο θεσμός του κυπέλου αποτελεί γιορτή για το μπάσκετ. Δε νομίζω να γινόταν επεισόδια, είναι ώριμοι οι φίλοι του Άρη».

To Top