Ο Παπαγεωργίου στην προπόνηση, θυμήθηκε τα παλιά με Αλεξανδρή μίλησε στους παίκτες για την πρεμιέρα

Ο παλαίμαχος άσος του Άρη στην δεκαετία του 1970, Χάρης Παπαγεωργίου κλήθηκε από τον προπονητή του συλλόγου -και παλιό του συμπαίκτη- Βαγγέλη Αλεξανδρή να μιλήσει στους καλαθοσφαιριστές των «κίτρινων» ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις παλιές ένδοξες στιγμές της ομάδας αλλά και στις σημερινές προκλήσεις.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ευρισκόμενος σ’ έναν χώρο που έχω υπηρετήσει για πολλά χρόνια. Νιώθω ακόμη τις ιαχές, τις δονήσεις, τις συγκινήσεις, τις χαρές που ζήσαμε όλοι όσοι φορέσαμε αυτή τη φανέλα για μακρά περίοδο» είπε χαρακτηριστικά ενώ σε άλλο σημείο τόνισε: «Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του κόουτς θέλησα να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας.

Αντιλαμβάνομαι πως οι εποχές έχουν αλλάξει, το παιχνίδι παίζεται με αμιγώς επαγγελματικούς κανόνες και πως «λειτουργείτε» σε ένα δυσμενές κλίμα.

Άλλωστε ο αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνικής ζωής και όλοι μας βιώνουμε τις συνέπειες της μεγάλης κρίσης που διέρχεται η πατρίδα μας. Ο Άρης είναι και παραμένει μια μεγάλη ομάδα, με «βαριά» φανέλα. Να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας. Όταν περάσετε τις γραμμές του γηπέδου, θα πρέπει να είστε αποφασισμένοι για τη νίκη».

Όπως θυμήθηκαν Αλεξανδρής και Παπαγεωργίου στο περιθώριο της παρουσίας του δεύτερου στην προπόνηση, ο παλαίμαχος άσος είχε σπουδαία παράδοση απέναντι στην ομάδα του Παναθηναϊκού.

Ό Αλεξανδρής θυμήθηκε χαρακτηριστικά ότι με την καθοδήγηση του Παπαγεωργίου που σημείωσε 47 πόντους, η ομάδα «έσπασε» το αήττητο έδρας που διατηρούσε ο Παναθηναϊκός για ένδεκα συνεχή χρόνια .

 

 

To Top