ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Παπαλουκάς στο Μουσείο του Άρη! «Αναπάντεχο αυτό που ζήσαμε» (photos+video)

Την ευκαιρία να επισκεφθεί το Μουσείο της μπασκετικής ομάδας του Άρη είχε σήμερα ο Θοδωρής Παπαλουκάς, με αφορμή τη συμμετοχή στο Event των αδερφών Αντετοκούνμπο στο Παλέ Ντε Σπορ.

Μάλιστα, ο πρώην διεθνής αθλητής μίλησε στην κάμερα της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ για την εμπειρία του από το event, το Nick Galis Hall και φυσικά την θερμή υποστήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γύρισα πάλι στη Θεσσαλονίκη. Το Αλεξάνδρειο, τώρα Nick Galis Hall, ήταν πάντα ένα γήπεδο που αγκαλιάζει τους αγώνες μπάσκετ. Ήταν αναπάντεχο αυτό που ζήσαμε σήμερα. Μάθαμε ότι είχε κόσμο και απ’ έξω. Ο κόσμος αγκάλιασε το event. Περάσαμε πάρα πολύ ωραία και απ’ ότι κατάλαβα και ο κόσμος πέρασε πάρα πολύ ωραία. Όταν έχεις σταματήσει το μπάσκετ εδώ και τρία χρόνια και ξαναζείς αυτό μετά από τόσο καιρό, νιώθεις πιο μικρός απ’ ότι είσαι πραγματικά.

Είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε και το Μουσείο του ΑΡΗ. Αν κάποιος θέλει να έχει πορεία στο μέλλον, πρέπει να κοιτάζει και πίσω, τα καλά και τα λάθη του και αν δεν τα αποτυπώνεις, μετά από λίγο καιρό θα τα ξεχάσεις. Είναι πολύ σπουδαίο αυτό που κάνει ο ΑΡΗΣ εδώ. Πρέπει όλοι οι άνθρωποι που αγαπούν το μπάσκετ να περάσουν από εδώ, ανεξαιρέτως ομάδας και να το αγκαλιάσουν. Συγχαρητήρια».

To Top