Ο Παπαστεριανός στην προπόνηση του Άρη!

Ακόμη πιο κοντά έρχεται στον Άρη ο Μανώλης Παπαστεριανός! Ο 26χρονος μέσος βρέθηκε σήμερα στο Νέο Ρύσιο, είδε την προπόνηση των κίτρινων και ένιωσε για… λίγο σαν παίκτης της ομάδας και πάλι!

Χθες, όπως αναμενόταν έγινε το κρίσιμο ραντεβού του Παπαστεριανού με τη διοίκηση των κίτρινων, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι ο 26χρονος μέσος θα είναι στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 15 Ιανουαρίου, μια και έχει άδεια από την Ρουμάνικη ομάδα.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα έπαιξε τα… ρέστα της προσφέροντας συμβόλαιο 3,5 χρόνων στον μέσο από την Ιερισσό, με τη δέσμευση ότι θα εξοφληθεί στο διάστημα αυτό τα οφειλόμενα των προηγούμενων χρόνων που φτάνουν τα 230.000 ευρώ!

Σήμερα πάντως, η παρουσία του Χαλκιδικιώτη μέσου στην προπόνηση ήταν στο πλαίσιο της γενικότερης καλής διάθεσης για να δρομολογηθεί η επιστροφή του. Είχε την ευκαιρία να δει τους παλιούς του συμπαίκτες και να συνομιλήσει μαζί τους, όπως και με τον Σούλη Παπαδόπουλο, ενισχύοντας την αίσθηση όλων ότι δεν αργεί η στιγμή να ντυθεί και πάλι στα κιτρινόμαυρα ο 26χρονος μέσος.

Το θέμα είναι το πότε και με ποιους όρους θα λυθεί το συμβόλαιο του Παπαστεριανού με την Κονκόρντια Ρουμανίας.

To Top