Ο… Παπαστεριανός στον Ηρακλή

Η Δόξα Δράμας πλησίασε στην απόκτησή του, αλλά τελικά ο Παπαστεριανός καταλήγει στον… Ηρακλή. Ο λόγος για τον Άγγελο Παπαστεριανό, τον αδελφό του μεσοαμυντικού του Άρη Μανώλη, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ.

Ο Παπαστεριανός τζούνιορ δοκιμάστηκε στη Δόξα Δράμας, ο Μάκης Κατσαβάκης άναψε το πράσινο φως για την απόκτησή του, αλλά τελικά συμφώνησε με τον Ηρακλή για τα επόμενα 2,5χρόνια, υπογράφοντας επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Άγγελος Παπαστεριανός προέρχεται από τις Ακαδημίες του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μανώλης Παπαστεριανός βρίσκεται ήδη σε δικαστική διαμάχη με τον Ηρακλή, μια και έχει πετύχει με άλλους πρώην κυανόλευκους δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων των μελών που μετείχαν στις διοικήσεις της ΠΑΕ Ηρακλής τα τελευταία δύο χρόνια, από Γιάννη Τάκη μέχρι και Αντώνη Ρέμο δηλαδή.

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τους: Παπαζαχαρία, Τσίτας, Γκαρσία, Παπαστεριανό, Γιάκομπ, Μάρα, Κυριαζή, Μπαντή και Αραμπατζή, που δεν έχουν πληρωθεί από την ΠΑΕ Ηρακλής. Η απόφαση ισχύει μέχρι να γίνει η κύρια δίκη, στις 6 Φεβρουαρίου 2012.

To Top