ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο παρατηρητής εμπλέκει Απόλλωνα για τα επεισόδια με ΟΦΗ! Θα τιμωρηθεί ή θα το κουκουλώσουν; (video)

Έκπληκτοι δηλώνουν στον Απόλλωνα, αφού βλέπουν ότι βάσει της έκθεσης του παρατηρητή του αγώνα με τον ΟΦΗ θα κληθούν και οι ίδιοι σε απολογία! Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει και αναφέρει σε ρεπορτάζ του το FL News, ο Ηρακλειώτης παρατηρητής Αντώνης Βλαχάκης στα όσα αναφέρει εμπλέκει και τον Απόλλωνα, εκτός από τον ΟΦΗ!

Σημειώνει, λοιπόν, ότι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων πήγαν στον διαιτητή για να διαμαρτυρηθούν και ότι κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο, ποδοσφαιριστής των «κυανόλευκων» χωρίς μπλούζα του είπε: «τώρα να δω τι θα γράψεις μουν… ο». Σημειώνει δε ότι προπηλακίστηκε από παράγοντες των φιλοξενούμενων και ότι αισθάνθηκε αδιαθεσία, ενώ του τοποθετήθηκε και νάρθηκας στο χέρι.

Στον Απόλλωνα όταν κληθούν θα υποστηρίξουν ότι οι δύο ομάδες δεν πήγαν μαζί στα αποδυτήρια και ότι οι ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έμειναν σε μία γωνία του κόρνερ, περιμένοντας να ηρεμήσει η κατάσταση. Όσο για τον φερόμενο ως ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα χωρίς φανέλα, αναφερόταν ότι κανείς εκ των πρωταγωνιστών δεν γνωρίζει τους παρατηρητές, ενώ ο τελευταίος έφυγε αμέσως για τα αποδυτήρια λόγω της ρίψης αντικειμένων.

Το ερώτημα ξεκάθαρο: θα τιμωρηθεί ο Απόλλων μια και προβλέπονται ποινές ακόμη κι αφαίρεσης βαθμών ή θα ζήσουμε ακόμη ένα… κουκούλωμα;

Δείτε το σχετικό βίντεο από τα επεισόδια:

To Top