Ο Πασιαλής θέλει βαθμούς “για να ρίξουμε κι άλλα νέα παιδιά μέσα”!

Ουδείς στον Άρη πανηγυρίζει για τον βαθμό κόντρα στον Ολυμπιακό. Απόλυτη ικανοποίηση για την εμφάνιση, ναι, υπάρχει. Γνωρίζουν όλοι όμως μέσα στην ομάδα – και πρώτος από όλους ο Νίκος Πασιαλής – πως ακόμα πρέπει να κερδηθούν αρκετοί βαθμοί για να επιστρέψει η… ηρεμία.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “NOVA Σπορ FM” και τόνισε:

Για την ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό: «Αν το συζητούσαμε στην αρχή του πρωταθλήματος, μπορεί να μην υπολογίζαμε καθόλου στο βαθμό, αλλά μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στον Παναθηναϊκό και με ένα γεμάτο γήπεδο χθες πιστέψαμε πως μπορούσαμε να κάνουμε κάτι. Ο Ολυμπιακός προερχόταν από ένα δύσκολο ματς, ίσως ήταν λίγο αδιάφορος αλλά δεν μπορούμε να πούμε πως ήταν υπερόπτης. Πιστέψαμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και το πήραμε. Κρατάμε τόσο το βαθμό, όσο και την εικόνα της ομάδας».

Για τον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο, ίσως και δύο, πάνω από μας. Ήθελε το ματς υπομονή και συγκέντρωση. Θέλαμε, όμως, να δείξουμε ότι μπορούμε να παίξουμε μπάλα και νομίζω ότι τα καταφέραμε. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλά άκρα. Είχαμε το ίδιο πλάνο με το ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά θέλαμε περισσότερες επιθετικές πρωτοβουλίες, τις οποίες και είχαμε».

Για τη γρήγορη ισοφάριση που δέχτηκε ο Άρης μετά το 2-1: «Ίσως είναι ο υπέρμετρος ενθουσιασμός. Αυτό που έκανε ο Ψυχογιός είναι αψυχολόγητο. Είχε κάρτα και πήγε πάνω στον αντίπαλο με δύο πόδια. Όμως όταν είσαι νέος, οι σφυγμοί είναι ανεβασμένοι. Δεν προλάβαμε να χαρούμε το γκολ. Ο βαθμός της ισοπαλίας ασφαλώς μας ικανοποιεί, αλλά όταν προηγείσαι στο 83’ πιστεύεις μετά πως θα μπορούσες να πάρεις και τη νίκη».

Για τη μεταμόρφωση του Άρη από τη στιγμή που ανέλαβε: «Τα παιδιά τα ξέρουμε από μικρά, τα βοηθήσαμε να γίνουν επαγγελματίες και ίσως αυτό βοήθησε στη δουλειά μας. Κάθε προπονητής έχει τη λογική του. Ο κ. Κατσαβάκης μπορεί σε δύο μήνες να μην κατάλαβε πού μπορεί να αποδώσει καλύτερα ο κάθε ποδοσφαιριστής. Τα παιδιά αυτά ανέβηκαν πολύ γρήγορα στην πρώτη ομάδα και τα ρίξαμε στην αρένα κατευθείαν. Ίσως φορτώθηκαν λίγο παραπάνω από ό,τι πρέπει. Ο Γιαννιώτας με μισό πρωτάθλημα έγινε το πρώτο όνομα του Άρη. Εδώ έχουν περάσει μεγάλοι παίκτες από τον Άρη και δεν άντεξαν την πίεση».

Για τους νέους παίκτες του Άρη: «Ακόμη κινδυνεύουμε, περιμένουμε να πάρουμε αέρα λίγων βαθμών για να ρίξουμε στη μάχη κι άλλα παιδιά. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά από πίσω. Ο Άρης έχει καλές ακαδημίες και θα συνεχίσει να βγάζει παιδιά. Ο Άρης έχει καλούς χαρακτήρες, προσγειωμένα παιδιά που δουλεύουν σκληρά. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι από την προσπάθειά τους. Θέλουμε να παίξουν για τον εαυτό τους και την ομάδα. Εμείς σε ένα μήνα μπορεί να μην είμαστε».

Για την προσφορά του Αγκάνθο: «Ο Αγκάνθο είναι λαχείο για μας. Είναι εξαιρετικός παίκτης και χαρακτήρας. Εκτός από καλός σκόρερ, είναι και εγκεφαλικός παίκτης. Βοηθά πολύ τα παιδιά, τους μιλάει, κάνει και αστεία. Είναι Λατίνος κι έχει τον ενθουσιασμό μέσα του».

Για τους στόχους του Άρη: «Δεν έχουμε εφησυχάσει. Είμαστε σε εγρήγορση και προσπαθούμε να δώσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε. Δεν μένουμε στο βαθμό απέναντι στον Ολυμπιακό. Η διάρκεια είναι δύσκολη υπόθεση στο ποδόσφαιρο. Θα αρχίσουν οι απουσίες με τραυματισμούς και απουσίες και θα πρέπει να παίξουμε πιο ανοικτά στην έδρα μας για να πάρουμε κάποιες νίκες. Θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε όσους βαθμούς μπορούμε περισσότερο για να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι η δημιουργία. Πιστεύω στο ματς με τη Βέροια θα είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε μια νίκη. Στόχος είναι να σωθούμε, να παίξουν νέα παιδιά και κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και πιο ψηλά».

Για την παρουσία του στον πάγκο του Άρη: «Αυτή τη στιγμή είμαι κανονικά προπονητής. Τώρα αν αλλάξει κάτι (γέλια). Μας έχουν δώσει εν λευκώ το αγωνιστικό τμήμα, μας έδωσαν τα κλειδιά και μας είπαν κάνετε ό,τι κρίνετε καλύτερο».

To Top