Ο πατέρας του Κουκ υπέστη ανακοπή πριν από το ματς με την Μπόρνμουθ και οι γιατροί τον επανέφεραν

Ο αμυντικός της Νότιγχαμ Φόρεστ, Στιβ Κουκ, ευχαρίστησε το ιατρικό τιμ του γηπέδου που έσωσε τη ζωή του πατέρα του, ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς πριν από την έναρξη του αγώνα

Η Μπόρνμουθ επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (3/5) 1-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ και εξασφάλισε την άνοδό της στην Premier League. Μαζί εξασφάλισε κι ένα ποσό 193 εκατομμυρίων ευρώ!

Πριν από την έναρξη του αγώνα ωστόσο, συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό, το οποίο ευτυχώς είχε καλό τέλος. Ο πατέρας του αμυντικού της Νότιγχαμ, Στιβ Κουκ υπέστη ανακοπή καρδιάς, αλλά χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του ιατρικού τιμ των γηπεδούχων είναι ζωντανός.

Ο 31χρονος αμυντικός θέλησε να ευχαριστήσει μέσω ανάρτησης τους γιατρούς του γηπέδου που επανέφεραν στη ζωή τον πατέρα του.

“Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στην Μπόρνμουθ για την άνοδο, αλλά πρέπει να ευχαριστήσω το ιατρικό τιμ του αγώνα. Δυστυχώς, ο μπαμπάς μου υπέστη καρδιακή ανακοπή λίγο πριν το παιχνίδι και κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή. Θα είμαι για πάντα ευγνώμων για τις πράξεις τους”, έγραψε στο ποστάρισμά του στο Twitter.

To Top