ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο πατέρας του Χατζηλάμπρου του Άρη ζητάει μείωση της ποινής από την ΕΟΚ

Τη μείωση της ποινής που επιβλήθηκε στον γιο του ζητάει ο Μανώλης Χατζηλάμπρου, που με δημοσίευση στο Instagram αποδέχθηκε τους λόγους για την τιμωρία της ΕΟΚ στον ατζέντη που τον πήγε από τον ΒΑΟΛ Χίου στον Άρη.

Λίγες ημέρες μετά από την απόφαση της ΕΟΚ να τιμωρήσει ατζέντη για τη διαμεσολάβησή του σε μεταγραφή 15χρονου αθλητή, τον οποίο στη συνέχεια απέσυρε από τις κλήσεις των μικρών εθνικών ομάδων, ο πατέρας του νεαρού μπασκετμπολίστα με δημοσίευσή του στο Instagram απολογήθηκε και ζήτησε την επανεξέταση της ποινής που επιβλήθηκε στον γιο του.

“Θα ήθελα ως πατέρας του αθλητή να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη για το λάθος που εν γνώση μου ενεπλάκη μάνατζερ στην καθοδήγηση του γιου μου, ενώ κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται και δεν είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Είναι κάτι που δεν θα ξαναγίνει. Αναγνωρίζω και αποδέχομαι την δίκαιη απόφαση της ΕΟΚ για προσωρινό αποκλεισμό του γιου μου από τα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων και θα παρακαλούσα για κατανόηση από τη μεριά της Ομοσπονδίας για τη μεταμέλειά μου και αν είναι εφικτό για τον μετριασμό της ποινής αυτής” ήταν τα λόγια του Μανώλη Χατζηλάμπρου.

Ο Χρυσόστομος Χατζηλάμπρου μεταγράφηκε στα τέλη Αυγούστου από τον ΒΑΟΛ Χίου στον Άρη. Είναι γεννημένος το 2008, έχει ύψος 1μ.97 και ήταν σημαντικός στην πορεία της ομάδας της γενέτειράς του στην άνοδό της στη Γ’ Εθνική.

To Top