Ο Παυλίδης… τρέχει να προλάβει τον Κέιν στον πίνακα των σκόρερ

Ο Βαγγέλης Παυλίδης σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη της Αλκμααρ επί της Ναϊμέγκεν με 3-0 και με 27 γκολ σε 31 συμμετοχές στο ολλανδικό πρωτάθλημα, παραμένει στην 2η θέση του πίνακα με τους κορυφαίους σκόρερ στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο Ελληνας επιθετικός, είναι -μαζί με τον Λουκ Ντε Γιονγκ της Αϊντχόφεν- οι πιό παραγωγικοί σέντερ φορ στην Eredivisie, ενώ παράλληλα «ακολουθούν» τον «απλησίαστο» Χάρι Κέϊν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ στην εντός έδρας επικράτηση της Μπάγερν Μονάχου επί της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης με 2-1.

Ο Αγγλος επιθετικός είναι μακράν πρώτος και με μεγάλη διαφορά από τους ανταγωνιστές του, καθώς έχει σκοράρει 35 φορές σε 31 συμμετοχές και δεν πρόκειται να χάσει τον τίτλο του κορυφαίου σκόρερ στα ευρωπαϊκά γήπεδα, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο σχετικός πίνακας περιλαμβάνει τα πρωταθλήματα της Γερμανίας, της Αγγλίας, της Αυστρίας, του Βελγίου, της Σκωτίας, της Ισπανίας, της Γαλλίας, της Ελλάδας, της Ιταλίας, της Ολλανδίας, της Πορτογαλίας, της Ρωσίας, της Ελβετίας, της Τουρκίας και της Ουκρανίας.

To Top