Ο Πελεκάνος αποφασίζει (αύριο) για το συμβόλαιό του στον Άρη!

Ο Μιχάλης Πελεκάνος καλείται να αποφασίσει μέχρι αύριο τι θα κάνει με το συμβόλαιό του στον Άρη. Έως τις 30 Ιουνίου έχει προθεσμία να ενεργοποιήσει τον όρο για να μείνει ελεύθερος και είναι γεγονός πως υπάρχουν τέτοιες σκέψεις στο μυαλό του. Μένει να φανεί αύριο, αν θα γίνουν αυτές οι σκέψεις πραγματικότητα.

Ο φόργουορντ του Άρη έχει προτάσεις από την Κηφισιά, το Ρέθυμνο και την (νεοφώτιστη) ΑΕΚ. Οι δύο πρώτες είναι καλύτερες οικονομικά από τα χρήματα που είναι προγραμματισμένο να πάρει του χρόνου από τον Άρη. Αυτό που βάζει σε σκέψεις τον Πελεκάνο είναι το γεγονός ότι ο Άρης δεν έχει κάνει προς το παρόν κανένα βήμα για τον αγωνιστικό σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Δεν έχει βρει ακόμα προπονητή, δεν έχει αρθεί το απαγορευτικό της FIBA.

Αυτά είναι προβληματισμοί και όχι απαραίτητα αιτίες για να φύγει από τον Άρη ο Πελεκάνος. Οι κίτρινοι θέλουν να ρίξουν τον προϋπολογισμό τους την επόμενη χρονιά, γνωρίζοντας όμως ότι αυτό θα συμβεί μόνο αν αρθεί το απαγορευτικό της FIBA, γιατί τότε θα έχουν πληθώρα επιλογών από όλες τις αγορές. Αν συμβεί αυτό, τότε, υπάρχουν άνθρωποι μέσα στη διοίκηση που πιστεύουν ότι ο Πελεκάνος μπορεί να αντικατασταθεί με κάποιον ξένο που θα κοστίζει λιγότερο. Και αυτό επίσης, σκέψη είναι, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα γίνει και πράξη.

Όπως και να έχει η υπόθεση είναι στα χέρια του Πελεκάνου, διότι αυτός έχει δικαίωμα να κάνει χρήση του όρου για να μείνει ελεύθερος αύριο. Αν δεν το κάνει, τότε ενεργοποιείται το συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια, εκτός κι αν φυσικά προκύψει διαφορετική εξέλιξη στην πορεία του καλοκαιριού με την συναίνεση του Άρη.

 

To Top