Ο Πελεκάνος περιμένει οι υποσχέσεις να γίνουν πράξη σήμερα

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο Μιχάλης Πελεκάνος περιμένει να διευθετηθούν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν από την ΚΑΕ ως προς την διασφάλιση των χρημάτων του συμβολαίου του. Η παρεξήγηση που αφορούσε το θέμα της καθημερινότητάς του λύθηκε σε πρώτη φάση και θα διευθετηθεί ολοκληρωτικά σήμερα, όμως το σοβαρό είναι οι εγγυήσεις που θα πρέπει να δώσει η διοίκηση.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη περιμένει σήμερα να δοθεί λύση, όπως χθες έλαβε τις υποσχέσεις της ΚΑΕ. Οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθησυχαστικοί και τόνιζαν χθες πως δεν πρόκειται να τεθεί θέμα αποχώρησης του παίκτη, ειδικά από τη στιγμή που και ο ίδιος τους επανέλαβε ότι αυτή ήταν σκέψη του επειδή δεν είχαν διευθετηθεί αυτά που είχαν συμφωνηθεί.

Στη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η λύση με τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά και με τις επιταγές που δεν ήταν μεταβιβάσιμες και επιστράφηκαν. Εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, το θέμα θα κλείσει οριστικά σήμερα. Σε διαφορετική περίπτωση, όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του Πελεκάνου.

 

To Top