ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πελεκάνος “σκαρφαλώνει” θέσεις στους σκόρερ και τις συμμετοχές

Ο Μιχάλης Πελεκάνος είχε στιγμές μέσα στο ΟΑΚΑ χθες που κράτησε τον Άρη όρθιο σε κρίσιμα σημεία και συνέβαλε κι αυτός με τον δικό του τρόπο στο σπουδαίο διπλό των κίτρινων επί της ΑΕΚ.

Με την χθεσινή του εμφάνιση όπως ενημέρωσε ο ΕΣΑΚΕ “έγινε ο 24ος σκόρερ στην ιστορία της Α1 από καταβολής ΕΣΑΚΕ καθώς έφτασε τους 2.992 και ξεπέρασε τον Γιώργο Καράγκουτη (2.989). Παράλληλα ο έμπειρος φόργουορντ έφτασε τις 379 συμμετοχές και «έπιασε» στη 13η θέση της σχετικής λίστας τον Αντώνη Ασημακόπουλο”.

Πραγματοποιήθηκαν κι άλλα ρεκόρ χθες:

*Στην 39η θέση της λίστας των παικτών με τα περισσότερα παιχνίδια στην κατηγορία, έφτασε ο Βασίλης Ξανθόπουλος. Το σημερινό ήταν το 290ο για τον διεθνή γκαρντ όσα έχουν ακόμη ο Αντώνης Φώτσης, ο Κώστας Καϊμακόγλου και ο Μιχάλης Κακιούζης.

*Ατομικό ρεκόρ στη σεζόν αποτελούν για τον Ντομινίκ Ουότερς τα τέσσερα ριμπάουντ που κατέβασε σήμερα. Είχε από τρία στα παιχνίδια με το Λαύριο και την Καβάλα.

*Τη δική του καλύτερη επίδοση στη σεζόν, ισοφάρισε ο Βασίλης Σίμτσακ μαζεύοντας έξι ριμπάουντ όσα είχε στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Κόροιβο.

To Top