ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο… πεντάσφαιρος Άρης πήρε αυτοπεποίθηση και βαθμούς και συνεχίζει!

Ο Άρης ξέσπασε χθες νικώντας με 5-1 τον Παναιτωλικό, πήρε μια νίκη που τον γεμίζει με αυτοπεποίθηση και βαθμούς και συνεχίζει την προσπάθεια του να βρεθεί σε τροχιά κορυφής.

Η κιτρινόμαυρη ομάδα πέρα από το γεγονός ότι ευτύχησε να σκοράρει νωρίς, είχε επιθετικό… άστρο και ξέσπασε σε ένα τρελό κιτρινόμαυρο πάρτι, το οποίος θα έπαιρνε ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, εάν έμπαινε το πέναλτι του Ιτούρμπε ή η ευκαιρία του Μαντσίνι.

Ήταν η τέταρτη φετινή νίκη των κιτρινόμαυρων, δεύτερη συνεχόμενη πριν από τα δυο δύσκολα και συνεχόμενα εκτός έδρας ματς με ΑΕΚ και Βόλο.

Οι κιτρινόμαυροι ευτύχησαν να σκοράρουν νωρίς στο σκορ με το πέναλτι του Καμαρά, είχαν ένα εκρηκτικό 15λεπτο όταν και πέτυχαν τρία γκολ με τους Μπερτόγλιο (κορυφαίος του γηπέδου), Σούντγκρεν (πρώτο του γκολ με τα κιτρινόμαυρα), Γκάμα (πέναλτι) και ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του αγώνα.

Το ημίχρονο έκλεισε με 4-0, αλλά το… πάρτι δεν τέλειωσε εκεί! Ο Άρης πέτυχε στο 52′ το 5-0, έχασε πέναλτι και θα μπορούσε να δώσει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις στο σκορ.

Τέσσερα πέναλτι (!) στο ματς, ο Άρης πέτυχε πέντε γκολ μετά από σχεδόν 2.5 χρόνια (τελευταία φορά κόντρα στον Απόλλωνα τον Μάρτιο του 2019), όσα πέτυχε στις υπόλοιπες έξι αγωνιστικές και συνεχίζει με περισσότερο ηθικό, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι ότι μετά και την χθεσινή νίκη, ο Άρης αφήνει στην άκρη την όποια εσωστρέφεια καλλιέργησαν οι μέτριες εμφανίσεις και πλέον ετοιμάζεται για τα δυο ερχόμενα δύσκολα παιχνίδια μακριά από την έδρα του…

To Top