Ο Περέιρα της υποκρισίας! “Έπνιξε” το πέναλτι της Κουρομπίλια!

Ο Περέιρα της υποκρισίας! “Έπνιξε” το πέναλτι της… Κουρομπίλια στον ποδοσφαιρικό διασυρμό που έγινε στην Τούμπα και στο αλήστου μνήμης παιχνίδι για το κύπελλο ΠΑΟΚ-Πανιώνιος! Ψιλά γράμματα…

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Στην Κατερίνη διεξάγεται από την Τετάρτη το τέταρτο και τελευταίο φετινό σεμινάριο διαιτησίας για τους ρέφερι και βοηθούς της Σούπερ λίγκας. Μετά τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν χθες οι διαιτητές, σήμερα έγινε η καθιερωμένη καταγραφή λαθών, αλλά και σωστών αποφάσεων από παιχνίδια της φετινής σεζόν. Όχι μόνο στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο. Και σε αυτό ο “μίστερ 22.500 ευρώ τον μήνα” αρχιδιαιτητής, ο οποίος όρισε μόλις σε δυο αγώνες του Άρη ξένους διαιτητές, συμμετέχοντας εμμέσως πλην σαφώς στην… παραχάραξη του πρωταθλήματος έκανε αναλύσεις επί αναλύσεων.

Και τι δεν είπε… Τα είπε όλα, αλλά είχε απώλεια μνήμης για το παιχνίδι της Τούμπας. Εκεί όπου βίωσε όλη η Ελλάδα έναν διασυρμό του ποδοσφαίρου με υπογραφή… Κουρομπίλια! Ο Πανιώνιος είχε το 2-2 έως το 114′, αλλά αποκλείστηκε με το “έτσι-θέλω” στην παράταση.

Ένα γκολ για το οποίο διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για επιθετικό φάουλ του Ακπομ και με αμφισβητούμενο πέναλτι από τον Σκουλά, μετά από υπόδειξη της Κουρομπίλια, διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα (4-2), συνεχίζοντας την… παράδοση που θέλει τον ΠΑΟΚ να ευνοείται στους αγώνες κυπέλλου (πρώτο παιχνίδι 2-1 υπέρ του Πανιωνίου).

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν σέντρα σε ένδειξη διαμαρτυρίας μετά το… γκολ του Βιεϊρίνια και ο Σκουλάς σφύριξε την λήξη στο… 119′!

Για τις φάσεις αυτές, η ατζέντα του Περέιρα είχε… λευκές σελίδες!

To Top