Ο περίεργος λόγος που ο αδερφός του Μπέλιγχαμ δεν θέλει το επίθετό του στη φανέλα του

Ο μικρότερος αδερφός του Τζουντ Μπέλιγχαμ, γράφει την δική του ιστορία με τα χρώματα της Σάντερλαντ και δεν θέλει συγκρίσεις με τον αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τζουντ Μπέλιγχαμ έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκόσμιου ποδοσφαίρου μετά την απίστευτη επίδραση του από τότε που εντάχθηκε στην Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 103 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ο 20χρονος μέσος έχει πετύχει 17 γκολ σε μόλις 21 παιχνίδια για τους Μαδριλένους στο πρώτο μισό της σεζόν. Αλλά δεν ήταν το μόνο μέλος της οικογένειας Μπέλιγχαμ που άλλαξε σύλλογο αυτό το καλοκαίρι. Ο μικρότερος αδερφός Τζόμπε, ο οποίος είναι μόλις 18 ετών, άφησε επίσης την πρώτη ομάδα του μεγαλύτερου αδελφού του, Μπέρμιγχαμ Σίτι, για να ενταχθεί στην αντίπαλη Σάντερλαντ της Championship.

Και ήδη ο 18χρονος έχει εντυπωσιάσει τους οπαδούς της νέας του ομάδας, με μια σειρά από καλές εμφανίσεις για τους «Black Cats». Αλλά ορισμένοι οπαδοί έχουν μπερδεύτηκαν όταν διαπίστωσαν ότι ο Τζόμπε δεν έχει το επώνυμό του στο πίσω μέρος της φανέλας του όπως ο αδερφός του στην Ρεάλ, Τζουντ.

Ωστόσο, ο πρώην προπονητής της Σάντερλαντ, Τόνι Μόουμπρεϊ – ο οποίος απολύθηκε στις 4 Δεκεμβρίου – αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την απόφαση του νέου του αστέρα νωρίτερα αυτή τη σεζόν.

«Νομίζω ότι προσπαθεί να δημιουργήσει τη δική του ταυτότητα. Δεν θέλει να ζήσει από το όνομα του αδελφού του. θέλει να είναι ο ποδοσφαιριστής που είναι και να δείξει στον κόσμο τι μπορεί να κάνει», τόνισε χαρακτηριστικά.

«Απλά αγαπά το ποδόσφαιρο και θέλει να γίνει καλύτερος. Δοκιμάζει τους προπονητές κάθε μέρα. Έχει μια πραγματική νοοτροπία ανάπτυξης. Πού μπορεί να είναι σε πέντε χρόνια, δεν είμαι σίγουρος, αλλά είμαι πραγματικά ευχαριστημένος μαζί του. Το μεγαλύτερο προσόν του είναι ότι θέλει να μάθει», κατέληξε.

To Top