ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πετράτος “χτύπησε” ξανά, αλλά…

Ο γνωστός για τα… αντιαρειανά του αισθήματα δικηγόρος, Νίκος Πετράτος “χτύπησε” ξανά και ζήτησε κατάπτωση της εγγυητικής της ΚΑΕ Άρης για καθυστερήσεις στην καταβολή των δόσεων των διακανονισμών σε συγκεκριμένους παίκτες. Η ΕΕΑ αποφάσισε αναβολή της υπόθεσης για τις 9 Μαϊου.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Στην επίσημη ενημέρωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναφέρεται: “Αίτηση των αθλητών Κων/νου Χαραλαμπίδη, Νικόλαου Αργυρόπουλου, Νικόλαου Μπάρλου, Θεοφάνη Κουμπούρα και Δημοσθένη Ντικούδη περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ ΑΡΗΣ 2003. ΑΝΑΒΟΛΗ για τις 09-5-19″.

Ο κ. Πετράτος σπεύδει πάντα να δημιουργήσει προβλήματα, αλλά επί της ουσίας… αυτή είναι και η δουλειά του, όταν ασχολείται με τον Άρη.

Οι κίτρινοι όντως έχουν καθυστερήσει να καταβάλλουν κάποιες δόσεις προς τους πελάτες του κ. Πετράτου, ωστόσο δεν εκφράζεται ανησυχία από την ΚΑΕ για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Προτεραιότητα της ΚΑΕ είναι να πληρώνονται στην ώρα τους και με μεγαλύτερη συνέπεια τα μέλη της τρέχουσας ομάδας – κάτι που συμβαίνει – και από εκεί και πέρα οριοθετούνται οι υπόλοιπες εκκρεμότητες.

 

To Top