Ο Πετρούνιας μάγεψε και έστειλε μήνυμα για τον τελικό

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με τρομερή εμφάνιση πήρε 15.333 βαθμούς και ουσιαστικά περιμένει την τυπική πρόκρισή του στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 2 Αυγούστου.

Πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μοναδικό στόχο να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Ο Λευτέρης Πετρούνιας φρόντισε να στείλει το μήνυμα στους αντιπάλους από τον προκριματικό ενόψει του τελικού της Δευτέρας 2 Αυγούστου.

Ο σπουδαίος Έλληνας γυμναστής επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και το επιβεβαίωσε με το καλημέρα. Ο Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.333 βαθμούς και έχει μέχρι στιγμής την υψηλότερη βαθμολογία .

Μετά τους μέχρι τώρα προκριματικούς ο μόνος που δείχνει ικανός να τον απειλήσει είναι ο Κινέζος Λιου Γιανγκ ο οποίος βαθμολογήθηκε με 15.300.

Από εκεί και πέρα είχαμε τον Αρτούρ Ζανέτι με 14.900, τονο Ντένις Αμπλιάζιν (Ρωσία) 14.800 και τον έτερο Κινέζο, Χάο Γιου με την ίδια βαθμολογία.

Αυτή η πεντάδα ουσιαστικά έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στον τελικό και απλά περιμένει την τυπική ολοκλήρωση των προκριματικών το μεσημέρι του Σαββάτου.

To Top