ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πετσάρσκι έρχεται για έναν χρόνο και με διάθεση για επέκταση

Ο Μάρκο Πετσάρσκι έρχεται στον Άρη ως ελεύθερος παίκτης. Το συμβόλαιο που θα κάνει θα είναι μονοετές. Υπάρχει διάθεση από την πλευρά του παίκτη να υπογράψει μέσα στη σεζόν επέκταση, αν διαπιστώσει ότι το περιβάλλον του ταιριάζει μπασκετικά.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο γιος του πρώην σέντερ του Άρη, Μίροσλαβ Πετσάρσκι, έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους και οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Οι κίτρινοι ήθελαν σαφώς τον Πετσάρσκι, MVP του περσινού Ευρωπαϊκού Κ18, για περισσότερο από ένα χρόνο, όμως επειδή ο 19χρονος – θα αγωνιστεί ως Έλληνας – πέρασε δύσκολα στην Παρτιζάν δύο χρόνια με υποσχέσεις που δεν έγιναν πράξη για τον χρόνο συμμετοχής του και τον ρόλο του, θέλησε να δοκιμάσει το ελληνικό πρωτάθλημα και το περιβάλλον του Άρη και να κρίνει αν του ταιριάζει ή όχι, όπως προφανώς αυτό θα συμβεί και από την πλευρά της ομάδας.

Ο Άρης θα ολοκληρώσει αυτή την πολύ έξυπνη κίνηση με την απόκτηση του Πετσάρσκι ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο, αλλά θα ανακοινωθεί και αυτή η μεταγραφή όταν θα αρθεί το απαγορευτικό μεταγραφών από τη FIBA.

Ο Πετσάρσκι έρχεται ως ελεύθερος, αφού προχθές κέρδισε ένα δικαστήριο και τυπικά λύθηκε το συμβόλαιό του με την Παρτιζάν. Πρόκειται για τον κορυφαίο ψηλό του σερβικού μπάσκετ σε αυτές τις ηλικίες και είναι παίκτης στον οποίο στηρίζουν πολλά οι πλάβι για το μέλλον της Εθνικής τους ομάδας.

To Top