Ο Πετσάρσκι αποθέωσε τον Γκάλη: “Αξέχαστος, μοναδικός αθλητής, ένας θρύλος!”

Ο Μίροσλαβ Πετσάρσκι φόρεσε τη φανέλα του Άρη, υπήρξε συμπαίκτης με τον Νίκο Γκάλη τον οποίο και… αποθέωσε σε συνέντευξή του στην Σερβία!

Ο Σέρβος σέντερ που έπαιξε ως ελληνοποιημένος στον Άρη – και αργότερα στον Παναθηναϊκό με συμπαίκτη και πάλι τον Γκάλη – έδωσε μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα mozzartsport και αναφέρθηκε στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή όλων των εποχών: “Ήταν ένας καταπληκτικός επαγγελματίας, αφιέρωσε τη ζωή του στο μπάσκετ. Αυτοί που απλώς έβλεπαν τους αγώνες του είχαν την αίσθηση ότι είναι εύκολα αυτά που έκανε. Ήταν, όμως, απίστευτα δύσκολα να τα κάνει κανείς. Ο τρόπος με τον οποίο έμενε στον αέρα ανάμεσα σε τρεις παίκτες και γλιστρούσε και γρήγορα και με τεχνική ήταν κάτι απίστευτο. Αξέχαστος, μοναδικός αθλητής, ένας θρύλος. Τι να πεις…”.

Για την παρουσία του στον Άρη αλλά και αργότερα στον Παναθηναϊκό είπε ότι “είχα την τύχη να παίξω μπάσκετ στην Ελλάδα με φανταστικούς παίκτες. Ήμουν συμπαίκτης με τον Γκάλη και τον Γιαννάκη στον Άρη, τότε ήταν η κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Μετά άρχισαν οι αθηναϊκές ομάδες να έχουν τα πρωτεία και τότε πήγα στον Παναθηναϊκό”.

To Top