ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο πιο καθοριστικός φετινός Μποχωρίδης…

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης έψαχνε καιρό ένα παιχνίδι σαν το χθεσινό. Μπορεί να ήταν άστοχος, μπορεί να είχε μόλις μία ασίστ, αλλά ήταν για πρώτη φορά φέτος τόσο πολύ καθοριστικός σε μια νίκη του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι μια σεζόν αρκετά δύσκολη και για τον ίδιο, διότι στα 24 του χρόνια έγινε αρχηγός της ομάδας που αγαπάει και χρίστηκε ηγέτης της το καλοκαίρι. Δεν είναι μικρό το βάρος, το αντίθετο…

Ο Μποχωρίδης προσπαθεί να βρει τον καλό εαυτό του μέσα από μια προσπάθεια που έχει πολλές δυσκολίες. Τα μέτρια ή άσχημα παιχνίδια του είναι περισσότερα από τα καλά του φέτος, ωστόσο χθες ήταν καθοριστικός για να πάρει ο Άρης το τρίτο “διπλό” στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Μπορεί να είχε 6/18 σουτ, να έκανε ένα λάθος που ενδεχομένως να ήταν μοιραίο όταν έχασε τη μπάλα από τον Ελάιζα Τζόνσον και το λάθος του μετατράπηκε σε εύκολο λέι απ και μείωση του σκορ στο 67-70, όμως η απάντησή του ήταν άμεση. Πέτυχε ένα πολύ δύσκολο καλάθι στην αμέσως επόμενη επίθεση για το 67-72 (2:40) και τις δύο καθοριστικές βολές στα 25’’ για να δώσει στους κίτρινους διαφορά πέντε πόντων (71-76).

Αν συνυπολογίσει κανείς ότι κυνήγησε πολύ και στην άμυνα, η παρουσία του κρίνεται θετική για την ομάδα και ενδεχομένως αυτό το παιχνίδι να τον βοηθήσει να βρει απόδοση σε αυτό το επίπεδο και στο μέλλον, γιατί ο Άρης τον έχει μεγάλη ανάγκη.

To Top