ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πιπελίδης στην γυναικεία ομάδα χάντμπολ

Στην οικογένεια του Άρη επιστρέφει ο Ευθύμης Πιπελίδης, αναλαμβάνοντας την γυναικεία ομάδα χαντμπολ του Συλλόγου.

Προπονητής της γυναικείας ομάδας χάντμπολ του Α.Σ.ΑΡΗΣ θα είναι τη νέα σεζόν ο Ευθύμης Πιπελίδης, οπροπονητής που είχε οδηγήσει το τμήμα στην τρίτη θέση της Α1 την περίοδο 2007-2008.

Μιλώντας στο arisac.gr, ο Γενικός Αρχηγός του χαντμπολ του Α.Σ.ΑΡΗΣ, Γιώργος Ανδρεάδης τόνισεχαρακτηριστικά: “Η συνταγή Πιπελίδη είναι δοκιμασμένη και επιτυχημένη. Έχουμε συνεργαστεί για πολλά χρόνιατόσο στις ακαδημίες όσο και στην ανδρική και γυναικεία ομάδα. Ο Ευθύμης συνέβαλε στην κατάκτησηπανελληνίων πρωταθλημάτων με τους παίδες και τους εφήβους αλλά και στην παραγωγή μεγάλων ταλέντωντου αθλήματος, που στη συνέχεια στελέχωσαν και τις εθνικές ομάδες”. Και συνέχισε: “Σμίγουμε και πάλι για μιακοινή προσπάθεια επανόδου του γυναικείου χαντμπολ στην Α1 αλλά και στην εδραίωσή του σε υψηλά επίπεδα.Η παρουσία του Ευθύμη Πιπελίδη αλλά και των σταθερών συνεργατών και συμπαραστατών του χαντμπολ τουΑΡΗ, σε ηθικό και υλικό επίπεδο, όπως ο έφορος του γυναικείου τμήματος, Βαγγέλης Αγγελούσης, οακούραστος Γιάννης Μπαϊρλης και ο έμπειρος Κώστας Κουράκος είναι τα στοιχεία που μας κάνουν αισιόδοξουςγια την πορεία του τμήματος τη νέα σεζόν”.

Ο Ευθύμης Πιπελίδης , από την πλευρά του, σημείωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του Α.Σ.ΑΡΗΣ γιατην εμπιστοσύνη ακομη μια φορα προς το προσωπο μου και για την ευκαιρια που μου δίνεται να εργαστώ καιπάλι στο σύλλογο, όπου έχω περάσει τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου ως προπονητής. Με ποιοτικήδουλειά, πειθαρχία και ισχυρό ‘θέλω’ θα προσπαθήσουμε μαζί με τους συνεργάτες μου να δώσουμε όραμα καιώθηση στο τμήμα, ώστε να καταφέρει να πετύχει τους στόχους του”.

To Top