Ο Πισάρο και η οικογένειά του αποχαιρέτησαν τη θεία του (photos)

Το τελευταίο «αντίο» στη θεία του, Ελίζαμπεθ, η οποία δολοφονήθηκε από ληστές, είπαν ο Ροδόλφο Πισάρο και η οικογένειά του.

Ο Μεξικανός άσος της ΑΕΚ έφτασε το μεσημέρι (ώρα Μεξικού) στην πόλη Ταμπίκο στην περιοχή Ταμαουλίπας, για να συμπαρασταθεί στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Τον διεθνή άσο της «Ένωσης» υποδέχθηκε ο πατέρας του, ο οποίος ήταν γενικός γραμματέας σε πετρελαϊκή εταιρεία της χώρας και πρώην δημοτικός σύμβουλος στην περιοχή που έγινε το τραγικό συμβάν.

ΑΕΚ: Ο Πισάρο και η οικογένειά του αποχαιρέτησαν τη θεία του

Ο Πισάρο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έφτασε με την πτήση 2414 της αεροπορικής εταιρείας Aeromexico γύρω στις 2 το μεσημέρι στο διεθνές αεροδρόμιο του Ταμπίκο.

Αμέσως μετά σύσσωμη η οικογένεια βρέθηκε στο σημείο που θα γινόταν η ταφή, με τις αρχές να υποστηρίζουν πως βρίσκονται πολύ κοντά στη σύλληψη των υπεύθυνων αυτής της τραγωδίας.

ΑΕΚ: Ο Πισάρο και η οικογένειά του αποχαιρέτησαν τη θεία του

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το τοπικό νοσοκομείο, η μητέρα του Πισάρο και ο θείος του, οι οποίοι χτυπήθηκαν από τους ληστές, είναι καλά σε σταθερή κατάσταση και παράλληλα η αστυνομία διεξάγη έρευνα για τις συνθήκες που έγινε η ληστεία, με μαρτυρίες από ανθρώπους της γύρω περιοχής.

Η κηδεία τελέστηκε στην πόλη Ταμπίκο, με τα αγαπημένα της πρόσωπα να την αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο, και να της λένε το τελευταίο αντίο. Η κόρη της άτυχης γυναίκας έφερε μία φωτογραφία μαζί της, με τον Ροδόλφο Πισάρο και τον αδερφό του να στέκονται βράχοι σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

ΑΕΚ: Ο Πισάρο και η οικογένειά του αποχαιρέτησαν τη θεία του

ΑΕΚ: Ο Πισάρο και η οικογένειά του αποχαιρέτησαν τη θεία του

Η οικογένεια του Ροδόλφο Πισάρο βιώνει ένα δράμα και ο πατέρας του μίλησε για τη δολοφονία της θείας του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ.
«Είναι πολύ στεναχωρημένος με όσα έγιναν, είναι μια τραγωδία και θα θέλαμε να αφήσουμε τις αρχές να κάνουν τη δουλειά τους, να μας βοηθήσουν να βρούμε τους δράστες. Ευτυχώς η υγεία της συζύγου μου είναι καλή, αλλά είναι βαθιά πληγωμένη στην ψυχή της με αυτή την τραγωδία. Η οικογένειά της συζύγου είναι πολύ δεμένη. Είναι πολύ πληγωμένη με αυτό που συνέβη. Εξηγήσαμε στον Ροδόλφο ότι είναι μια δύσκολη κατάσταση και πως η μητέρα του, ο αδελφός του και εγώ είμαστε καλά», ανέφερε.

To Top