ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Πλατέλλας αποδεικνύει πως είναι έτοιμος για να κάνει την διαφορά…

Συνέχεια στην πολύ καλή του εμφάνιση στο Κύπελλο κόντρα στον Παναιγιάλειο, έδωσε χθες στο Αιγίνιο, ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός του Άρη για μία ακόμα φορά ήταν πολύ καλός, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος, από κάθε πλευρά, να κάνει φέτος την διαφορά.

Δεν είναι μόνο το εξαιρετικό από πλευράς εκτέλεσης γκολ που πέτυχε, αλλά η ενέργεια και η δύναμη που βγάζει στο παιχνίδι του, είτε αυτό είναι επίσημο, όπως εκείνο κόντρα στον Παναιγιάλειο, είτε φιλικό σαν το χθεσινό με τον Αιγινιακό.

Έπαιξε και πάλι στο δεξί άκρο της επίθεσης, στη φυσική του θέση, δίνοντας βοήθειες προς το άξονα, συμβάλλοντας τα μέγιστα στο πολύ καλό πρώτο 45λεπτο της ομάδας του.

Έπαιξε μόλις ένα ημίχρονο κι αυτό όχι γιατί δεν άντεχε παραπάνω, αλλά γιατί έπρεπε να μοιράσει χρόνο συμμετοχής ο Δημήτρης Σπανός και στους υπόλοιπους.

Θεωρείται βέβαιο και είναι ηλίου φαεινότερο πως θα κάνει την διαφορά στον φετινό Άρη, αν συνεχίσει με αυτή τη διάθεση και σε αυτούς τους ρυθμούς. Με γνώμονα πως έχει μπροστά του τρεις ακόμα εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, για να καλύψει πλήρως το χαμένο κενό, γίνεται αντιληπτό, πως φέτος θα πρωταγωνιστήσει και θα παρασύρει μαζί του και την υπόλοιπη ομάδα.

To Top