Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας αποφασίζει για το αν τιμωρηθεί ο Αλμέιδα

Μπορεί η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League να μην κάλεσε σε απολογία τον Ματίας Αλμέιδα για τα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα στην Τούμπα μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ωστόσο ελοχεύει σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας για τον Αργεντίνο προπονητή, καθώς μπορεί ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να του ασκήσει πειθαρχική δίωξη, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχασε την ψυχραιμία του μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα καθώς όπως είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου προκλήθηκε και σπρώχτηκε, πιάνοντας κατά την εφημερίδα έναν αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης από τον λαιμό.

Ο αθλητικός εισαγγελέας της Super League δεν κάλεσε τον Αλμέιδα σε απολογία, καθώς δεν υπάρχει αναφορά του συμβάντος στο φύλλο αγώνα. Ωστόσο, στην έκθεση του παρατηρητή της Λίγκας έχει καταγραφεί επεισόδιο του 50χρονου προπονητή της ΑΕΚ με τον CEO της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση.

Εάν ασκηθεί δίωξη στον Αλμέιδα, τότε κινδυνεύει με τιμωρία και δύσκολα θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ.

To Top