Ο πολύτιμος Πουλίδο! Χωρίς αυτόν ο Άρης μετράει έξι ήττες και δεν κερδίζει…

Ο Ρούμπεν Πουλίδο είναι άκρως απαραίτητος στον πολύ κρίσιμο αγώνα με τον Πανθρακικό το μεθεπόμενο Σάββατο στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Το αποδεικνύει η παρουσία του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος έχει απουσιάσει από τις έξι εκ των 11 ηττών του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ικανότητα του Πουλίδο και η εμπειρία του είναι απαραίτητα στοιχεία στην προσπάθεια που θα κάνει ο Άρης να κερδίσει τον Πανθρακικό. Ο 34χρονος αμυντικός έχει χάσει φέτος 10 αγώνες στο πρωτάθλημα. Στους πέντε από αυτούς ο Άρης έχει χάσει, ενώ επίσης ηττήθηκε και σε άλλο ένα (στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ) όταν αποχώρησε τραυματίας (το σκορ ήταν 1-0, έληξε… εύκολα 2-0, αν και τα δύο γκολ ήταν οφσάιντ).

Οι κίτρινοι μετρούν 11 ήττες στο πρωτάθλημα και στις μισές απουσίαζε ο βασικός κεντρικός αμυντικός της ομάδας. Ο Πουλίδο δεν ήταν παρών στις εκτός έδρας ήττες από τον Πλατανιά, τον ΠΑΣ, τον Πανθρακικό, τον Λεβαδειακό, τον Πανιώνιο, αλλά και εντός έδρας στην ήτα από τα Γιάννενα. Αν συνυπολογίσει κανείς ότι και η ισοπαλία στην Κέρκυρα ισοδυναμούσε με… ήττα και ο Άρης χωρίς αυτόν δεν κερδίζει, τότε η απουσία του Πουλίδο γίνεται ακόμα πιο τρανταχτή.

Ο Ισπανός θα δοκιμάσει τέλη της βδομάδας να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα και εφόσον όλα πάνε καλά θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Άρης χρειάζεται πάση θυσία την παρουσία του Πουλίδο στις 30 Μαρτίου…

 

 

 

To Top