Ο Πρίφτης ζήτησε συνέπεια σε άμυνα και ριμπάουντ για το “διπλό” στην Ελευσίνα

Η κούραση παραμένει ακόμα στο μυαλό του Δημήτρη Πρίφτη ενόψει της πρεμιέρας στην Ελευσίνα με τον Πανελευσινιακό. Ο τεχνικός του Άρη ζήτησε συνέπεια στην αμυντική λειτουργία και το αμυντικό ριμπάουντ για να φύγει η ομάδα του με το ροζ φύλλο αγώνα.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ ο Πρίφτης τόνισε πως “οι πρεμιέρες πάντα έχουν ιδιαιτερότητες. Από αύριο ξεκινά η μεγάλη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος. Προφανώς όλοι θέλουν να κάνουν ένα ξεκίνημα με το δεξί. Στο μικρό χρονικό διάστημα που είχαμε, προετοιμαστήκαμε αρκετά καλά για τον αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Σίγουρα έχουμε να διαχειριστούμε ένα κομμάτι που έχει να κάνει με την κούραση”.

Αναλύοντας τον αυριανό αγώνα σχολίασε πως “ο αντίπαλός μας είναι μία ομάδα που έχει παίξει μεγάλο αριθμό φιλικών και βρίσκεται σε πολύ καλό αγωνιστικό ρυθμό. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο ανάπτυξης, κυρίως μέσα από πικ εν ρολ. Εμείς πρέπει να είμαστε συνεπείς αμυντικά στη συγκεκριμένη συνεργασία και ταυτόχρονα πρέπει να δείξουμε συνέπεια στο αμυντικό ριμπάουντ, καθώς αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που κυνηγά αρκετά τις μπάλες από τα άστοχα σουτ”.

To Top