ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Πρίφτης θα αναλάβει να διαμορφώσει την επίθεση του Άρη στη ρακέτα

Ο Άρης είχε ενέργεια, είχε ένταση, είχε θέαμα, είναι ομάδα που θα έχει βάθος, γιατί υπάρχει πληθώρα παικτών, ωστόσο αυτό που δεν παρουσίασε χθες είναι αυτοματισμοί, κάτι λογικό για την εποχή, αλλά και παιχνίδι με πλάτη στο καλάθι, με το οποίο θα ασχοληθεί ο Δημήτρης Πρίφτης με την επιστροφή του από το Ευρωμπάσκετ.

Ο Άρης χτίζεται “κομμάτι – κομμάτι” και προς το παρόν το ότι δεν υπάρχει παιχνίδι στη ρακέτα, στην επίθεση της ομάδας, είναι κάτι που το γνωρίζουν οι συνεργάτες του Δημήτρη Πρίφτη και περιμένουν τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέψει από το Ευρωμπάσκετ.

Αυτός είναι που θα ασχοληθεί ενεργά με αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι της επίθεσης, που θα πρέπει να έχει ο Άρης για να μη γίνει μονοδιάστατος. Το καλό είναι ότι υπάρχουν παίκτες που μπορούν να είναι αποδοτικοί στο ποστ, όπως ο Τζαμέλ Χάγκινς, ο Μιχάλης Πελεκάνος, ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς, αλλά και σε πολλές περιπτώσεις – και αυτές θα αναλυθούν διεξοδικά προσεχώς – που θα υπάρχει miss match.

Είναι επιμέρους τεχνικά θέματα και συγκεκριμένες λεπτομέρειες στο πώς “χτίζεται” η επιθετική φιλοσοφία της ομάδας και το ίδιο φυσικά ισχύει και για την αμυντική λειτουργία της.

To Top