Ο Πρίφτης στο Καρπενήσι με το μυαλό χωρισμένο στα δύο: Άρης και Εθνική ομάδα

Στο Καρπενήσι θα βρίσκεται από σήμερα το μεσημέρι ο Δημήτρης Πρίφτης, οργανώνοντας στο πλευρό του Φώτη Κατσικάρη το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας. Από εκεί, όπως είναι λογικό, δεν θα σταματήσει να έχει επικοινωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης και τους συνεργάτες του.

Την δεδομένη χρονική περίοδο ο Πρίφτης δεν μπορεί να κάνει και πολλά πράγματα στην υλοποίηση του αγωνιστικού πλάνου του για τον Άρη. Ο λόγος είναι κυρίως γιατί ακόμα δεν υπάρχει οριστική εξέλιξη με την άρση του απαγορευτικού μεταγραφών από την FIBA. Αν δεν γνωρίζει ο νέος τεχνικός του Άρη, αν η ομάδα του μπορεί ή όχι να αποκτήσει παίκτες χωρίς περιορισμούς, δεν μπορεί να προχωρήσει καμία μεταγραφική κίνηση. Άλλοι στόχοι υπάρχουν με απαγορευτικό μεταγραφών, άλλοι στόχοι (πολλαπλάσιοι) υπάρχουν χωρίς απαγορευτικό μεταγραφών.

Σε ότι αφορά τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Σάσα Βεζένκοφ, ο Πρίφτης σήμερα τους υπολογίζει σαν παίκτες της ομάδας. Αν κάτι αλλάξει, τότε θα αλλάξει και το πλάνο του Πρίφτη για τις δύο θέσεις.

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός μένει άπραγος. Και ο ίδιος και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ έχουν ήδη ξεκινήσει να ξεχωρίζουν παίκτες από την αμερικανική αγορά, ούτως ώστε να είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για να προχωρήσουν στις τελικές επιλογές, (αν και) όταν αρθεί το απαγορευτικό.

 

To Top