ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο (πραγματικός) στόχος των ακαδημιών του Άρη…

Το τελευταίο διάστημα γίνεται αρκετός λόγος, για το ποιος πρέπει να είναι ο στόχος για φέτος των ακαδημιών του ποδοσφαιρικού Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Είναι απολύτως λογικό, ο καθένας να έχει στο μυαλό του, πως τα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού Άρη με τις πολλές επιτυχίες του παρελθόντος, θα πρέπει να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, άρα την κατάκτηση των τροπαίων.

Ας είμαστε όμως ρεαλιστές. Η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων ετών, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φέρει άμεσα αποτελέσματα. Ειδικά τη φετινή σεζόν, που είναι ξεκάθαρα μία μεταβατική περίοδος, για τις Κ19 και Κ17. Αυτά τα παιδιά, τώρα παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο για την ηλικία του, έχουν μία αξιοσέβαστη παρουσία μέχρι στιγμής και σίγουρα θα τα πάνε ακόμα καλύτερα στην πορεία.

Κατά τα ψέματα η απουσία του Άρη τα προηγούμενα χρόνια από την πρώτη κατηγορία, μοιραία και αύξησε τον δείκτη δυσκολίας ως προς το κομμάτι του ανταγωνισμού με άλλες ομάδες. Άλλες συνθήκες, εντελώς διαφορετικές, από άλλες ΠΑΕ, που τα τελευταία χρόνια «σκορπούν» εκατομμύρια. Και χωρίς να έχουν τα επιθυμητά αποτέλεσμα.

Οι ακαδημίες του Άρη, παρά τα «πέτρινα χρόνια» του συλλόγου, κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να αναδείξουν νέα παιδιά και σε μεγάλο βαθμό το έχουν πετύχει. Με γνώμονα πάντα τα εκάστοτε δεδομένα. Γεγονός που πρέπει να είναι αποδεκτό απ΄όλους, γονείς, φιλάθλους κτλ.

Θα πετύχουν ακόμα περισσότερα, αν υπάρξουν τα στοιχειώδη. Πίστωση χρόνου σε αυτά τα παιδιά και σε όλους όσους εργάζονται γύρω από αυτά.

Οι επιτυχίες θα έρθουν σταδιακά, όχι άμεσα, απλά και μόνο γιατί φορούν την φανέλα του Άρη. Μέχρι τότε, υπομονή και στήριξη…

To Top