ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο προβληματισμός και οι ευθύνες της αστυνομίας

Δικαιολογημένος προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις της οικογένειας του Άρη, καθώς στις 16:30 στο “Nick Galis Hall” θα διεξαχθεί το κλασικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης και στις 17:15 θα πραγματοποιηθεί μηχανοκίνητη πορεία των οπαδών του συμπολίτη προς ξενοδοχείο της πόλης, ενόψει του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στην Τούμπα στις 20:00. 

Είναι ξεκάθαρο ότι η Αστυνομία θα πρέπει να λάβει τα απαιτούμενα μέτρα, ώστε να επιβληθεί η τάξη στην πόλη και να μην δημιουργηθεί το παραμικρό. 

Οι επικεφαλής της Αστυνομίας καλούνται να είναι σε εγρήγορση, προκειμένου να μην συμβεί οτιδήποτε στην πόλη, αφού τα δύο σημεία, στα οποία θα συγκεντρωθούν οι φίλοι των δύο ομάδων βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Οι οπαδοί του Άρη έχουν εξαντλήσει εδώ και μέρες τα εισιτήρια του αγώνα μπάσκετ και θα βρίσκονται χιλιάδες στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, αλλά και στην περιοχή γύρω από το γήπεδο, στο οποίο θα φτάνουν από διαφορετικούς δρόμους και θα πρέπει να γίνει ό,τι πρέπει, για να μην υπάρξει σε κανένα σημείο συνάντηση των φίλων των δύο ομάδων. 

To Top