Ο προβληματισμός του Φερνάντες και το τετ α τετ με το τεχνικό τιμ…

Το κλίμα αβεβαιότητας που δημιουργείται το τελευταίο διάστημα αναφορικά με την κατάληξη της προσπάθειας του Άρη για τήρηση της νομιμότητας έχει προκαλέσει -και όχι άδικα- έντονη και αυξανόμενη επί καθημερινής βάσεως ανησυχία στις τάξεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Οι παίκτες του Άρη έχουν όπως θα έπρεπε επίσημη ενημέρωση για τις όποιες εξελίξεις δια στόματος των ανθρώπων της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, ωστόσο είναι ανθρωπίνως αδύνατο να παραμείνουν ανεπηρέαστοι από τις διάφορες τάσεις που δημιουργούνται και κυρίως τα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από το τι θα ισχύσει τελικά με τα μπαράζ ανόδου.

Μέσα στο ευρύτερο αυτό κλίμα ανησυχίας έγκειται και το χθεσινό τετ α τετ του Βάσκο Φερνάντες με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη. Οι δυο τους συζήτησαν μετά τη λήξη της προπόνησης, προφανώς για το φλέγον θέμα της πορείας της προσπάθειας που γίνεται από τις 17 Μαϊου, όταν και τελείωσε το πρωτάθλημα και δεν εξασφαλίστηκε η άνοδος μέσω της πρώτης θέσης.

Ο Πορτογάλος αμυντικός, άλλωστε, ανήκει στο γκρουπ των ποδοσφαιριστών που έχουν τον άτυπο ρόλο να διατηρήσουν τις ισορροπίες εντός της ομάδας την δύσκολη αυτή περίοδο χρησιμοποιώντας την εμπειρία τους.

 

 

To Top