Ο προβληματισμός του Ψηφίδη για την Γ’ Εθνική και το φορτωμένο με χρέη ΑΦΜ του Ερασιτέχνη!

Την ώρα που αποχωρούσε από την αίθουσα ο Δημήτρης Ηλιάδης, ένας άλλος πρώην πρόεδρος, ο Γιάννης Ψηφίδης εξέφραζε την άποψη πως οι κίτρινοι δεν μπορούν να πάνε σε ερασιτεχνική κατηγορία, γιατί το ΑΦΜ του ΑΣ Άρη είναι βεβαρημένο με εκατομμύρια χρεών!

Στην τοποθέτησή του ο κ. Ψηφίδης τόνισε πως “πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας πως λειτούργησε το άρθρο 99. Είχε μια παρατεταμένη αντίθεση για την κατάθεση της αίτησης. Εγώ μπήκα και ακολούθησα τους νομικούς. Χαρακτήρισε το άρθρο 99 προπέτασμα καπνού. Απαράδεκτη και αστεία την αίτηση. Οι δικηγόροι που κατέθεσαν την αίτηση, έπρεπε να καταθέσουν άμεσα τους μισθούς. Αυτά ειπώθηκαν για τον Αρη” και συμπλήρωσε: “Δουλέψαμε, κουραστήκαμε. Έκανε λάθος ένας κύριος που έδωσε τα εύσημα στον κ. Ηλιάδη, για τη συμφωνία με το Δημόσιο. Εγώ ήμουν με τον κ. Μαυραγάνη. Είμαστε στο άρθρο 99, αλλά πρέπει να γίνει η έφεση.

Και κάτι άλλο. Δεν μπορεί ο Άρης να πάει στην ερασιτεχνική κατηγορία, γιατί το ΑΦΜ του ΑΣ έχει βάρος χρεών! Τα πράγματα είναι χειρότερα.Υπάρχουν πλαστά τιμολόγια.

Και κάτι ακόμα για τον κ. Σκόρδα. Του παρακαλούσα να του παραδώσω τα πεπραγμένα της διοίκησης μου. Καμία δεν το κάνει. Δεν συμβαίνει πουθενά αυτό. Μου είπε πως το μένει που θέλει, είναι ένα ισοζύγιο για τον λογιστή του. Στις 17/4 του παραδίδω το λογιστήριο και στις 27/4 μου λέει πως άργησα είκοσι μέρες. Τέλος με την «πιπίλα» του άρθρου 99. Πολύ καλά πήγαμε. Μην μπλέκουμε τα πόδια μας με τον Ερασιτέχνη. Εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα. Πρέπει να μείνουμε στην κατηγορία”.

 

To Top