Ο Προμηθέας αποχαιρέτησε τον Τανούλη που οδεύει στον Ολυμπιακό

Τέλος ο Γιώργος Τανούλης (21 χρόνων, 2.10 μέτρα) από τον Προμηθέα Πάτρας, με τον νεαρό ψηλό που ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Άρη να ετοιμάζεται να μετακομίσει στο ΣΕΦ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε, πως ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον Γιώργο Τανούλη και πλέον έχει ανοίξει ο δρόμος για την ολοκλήρωση και του τυπικού μέρους της διαδικασίας που θα ντύσει τον νεαρό ψηλό στα ερυθρόλαυκα.

Η ομάδα της Πάτρας με ανάρτησή της στα social media, αποχαιρέτησε τον Τανούλη και του ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προμηθέα και η ανάρτησή του στα social media:

“Ο Γιώργος Τανούλης έγινε μέλος της οικογένειας του Προμηθέα Πάτρας τον Σεπτέμβριο του 2020, σε ηλικία 18 ετών, όντας ένα σπουδαίο, αλλά “άγουρο” ταλέντο, με εμφανή όμως προοπτική εξέλιξης.

Όπως εμφανής ήταν και ο δομημένος και ισχυρός του χαρακτήρας, η θέληση και το πείσμα του, που σε συνδυασμό με την μεθοδικότητα του προγράμματος του Προμηθέα για την ανάπτυξη νέων Ελλήνων παικτών, ήταν τα εχέγγυα για να εξελιχθεί ως αθλητής και να φτάσει να γίνει διεθνής με την Εθνική Ανδρών της χώρας μας.

Εμείς ως Προμηθέας του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και θα είμαστε πάντοτε υπερήφανοι για αυτόν, όπως για κάθε παιδί που ανδρώθηκε μπασκετικά στις τάξεις της ομάδας μας!”

To Top