ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο προπονητής του Αιγινιακού μίλησε για τον Άρη και τη μάχη της ανόδου

Την άποψη ότι η μείωση της διαφοράς δεν εξαρτάται από τον Άρη μόνο εξέφρασε ο Γιάννης Βλάχος μιλώντας στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης.

Διαβάστε τι είπε αναλυτικά στο Metropolis 95.5 ο προπονητής του Αιγινιακού:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Αιγινιακό: «Όχι μόνο στο χθεσινό παιχνίδι αλλά και στους προηγούμενους αγώνες δικαιούμασταν να πάρουμε κάτι περισσότερο. Αυτό είναι κάτι που το παραδέχονται και άλλοι προπονητές. Πριν από τον Κωστένογλου και ο Νίκος Παπαδόπουλος είπε κάτι αντίστοιχο. Αυτό που άλλαξε το δικό μας πλάνο ήταν ότι ο Άρης προηγήθηκε πολύ νωρίς με την ωραία ενέργεια του Τάτου και ένα λάθος δικό μας. Αυτό έδωσε έξτρα πίεση και άγχος, που στο ξεκίνημα βάραιναν τον Άρη που ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Εκμεταλλευτήκαμε ότι ο Άρης δεν είχε το άκρως επιθετικό πλάνο, είχε παθητικό ρόλο σε κάποια χρονικά διαστήματα στο παιχνίδι, πήραμε την πρωτοβουλία αλλά ήταν ανούσια η κατοχή μας και δεν κάναμε τη μεγάλη ευκαιρία».

Για το εάν έδειξε κάτι διαφορετικό ο Άρης: «Νομίζω πως όχι. Έδειξε περισσότερο συγκέντρωση αλλά αγωνιστικά δεν έδειξε βελτίωση αλλά ο Κωστένογλου είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι που να φανεί με γυμνό μάτι αφού είναι λίγες μέρες στον πάγκο της ομάδας. Ο Άρης αντιμετωπίζει προβλήματα στις φυσικές ικανότητες αφού σε κάποιο χρονικό σημείο κάθισε, δεν είχε διάρκεια στην απόδοση του και αυτό ήταν φανερό. Όσο περνούσε η ώρα τόσο έπεφταν οι δυνάμεις αλλά κατάφερε να κερδίσει το παιχνίδι χωρίς να απειληθεί».

Για το εάν είναι φαβορί η Λαμία και ο Απόλλων: «Το θέμα είναι ότι οι πρωτοπόροι δείχνουν άτρωτοι. Αποφεύγουν τις γκέλες. Ο Απόλλων έφτασε κοντά αλλά στο τελευταίο λεπτό βρήκε τον τρόπο, η Λαμία περνά από δύσκολες έδρες. Ο Άρης ήταν ανέτοιμος ή επηρέασαν και άλλοι παράγοντες στα παιχνίδια με τους πρωτοπόρους. Η διαφορά είναι μεγάλη αλλά δεν φτάνει μόνο ότι τους φιλοξενεί στην έδρα του αλλά πρέπει να χάσουν και εκείνοι βαθμούς. Δεν ξέρω εάν μπορεί και ο Άρης να μην κάνει απώλειες μέχρι το τέλος».

Για τον Αιγινιακό: «Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα. Αυτό που μας δίνει ελπίδα είναι ότι είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί καθ’ όλη τη διάρκεια των παιχνιδιών και πιστεύω ότι όταν το πρόγραμμα θα αρχίσει να είναι θεωρητικά πιο εύκολο για εμάς ίσως να καταφέρουμε κάποια πράγματα».

To Top