Ο προσωπικός “Γολγοθάς” του Κυζερίδη: Δίνει τον πιο δύσκολο… αγώνα του, για την ίδια του τη ζωή!

Τον πιο σκληρό αγώνα, αυτόν της ζωής δίνει ένας από τους ποδοσφαιριστές που φόρεσαν στο παρελθόν την φανέλα του Αρη. Ο λόγος για τον Νίκο Κυζερίδη, ο οποίος εδώ και τρία χρόνια δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο στους λεμφαδένες!

Όπως γράφει το «Goal», ο Νίκος Κυζερίδης εδώ και τρία χρόνια δίνει τον πιο δύσκολο και συνάμα μεγάλο αγώνα της ζωής του.

Το 2012 έμαθε στη Γερμανία ότι έχει καρκίνο στους λεμφαδένες. Από τότε έχει αρχίσει ο μακρύς αγώνας με τις χημειοθεραπείες, ώστε να πετύχει το… 100ό – και πιο σημαντικό – γκολ της ζωής του.

Στο πλευρό του η σύζυγός του κι οι τρεις του κόρες. Ευτυχώς, αυτές τις δύσκολες ώρες ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δεν τον ξεχνά. Λόγω του προβλήματος υγείας του προσπαθεί να επισπεύσει τις όποιες δικαστικές διαδικασίες, που θα βοηθήσουν την οικογένειά του οικονομικά.

Μάλιστα, ο παίκτης, το 2012 κινήθηκε νομικά κατά του ελληνικού δημοσίου για τα χρήματα που έχασε από την υπαγωγή του Αρη στο άρθρο 44. Ανάλογες υποθέσεις είναι κι αυτές των Διγκόζη – Κατσιαρού.

Και οι τρεις διεκδικούν 550.000 ευρώ, ενώ ο δικηγόρος του ΠΣΑΠ επικαλέστηκε το πρόβλημα υγείας του Κυζερίδη, χθες το πρωί εκδικάστηκε από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών η υπόθεση και ίσως εντός 10μήνου να υπάρχει απόφαση, ώστε να πάρουν τα χρήματά τους 11 χρόνια μετά.

Ο Κυζερίδης ήταν από τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο Άρης την εποχή του Δημήτρη Κοντομηνά και ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές εκείνης της περιόδου.

 

To Top