ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο πρωταθλητής Άρης υπερασπίζεται τον τίτλο του!

Το τριήμερο 16-17-18 Ιουνίου (Παρασκευή – Σάββατο και Κυριακή) θα πραγματοποιηθεί στην Κω το Final Four 2017 Μπάσκετ με αγωνιστικό  αμαξιδιο της ΟΣΕΚΑ , όπου θα αναδειχτεί ο φετινός πρωταθλητής.

Εκεί για πολλοστή φορά θα βρίσκεται η ομάδα του Άρη, όπου καλείται να υπερασπιστεί τον περσνό της τίτλο.

Παρούσες θα είναι η κυπελλούχος  2016 Δωδεκάνησος της Ρόδου, ο φιναλίστ Άτλας και ο ΠΑΣΚΑ Αθηνών.

Η χρονιά ανέδειξε πρώτο στο Βόρειο όμιλο τον αήττητο Άρη, ενώ για τον Νότιο όμιλο πρώτος τερμάτισε ο ΠΑΣΚΑ. Από τους μπαράζ χιαστί αγώνες το εισιτήριο για την Κω πήρε η Δωδεκάνησος και ο Άτλας (ο μεν πρώτος νικώντας τον δεύτερο του Βορείου ομίλου Ήφαιστο και ο δε δεύτερος πηγαίνοντας κατευθείαν στην Κω αφού δεν αγωνίστηκε με τον τρίτο του Βορείου ομίλου Μέγα Αλέξανδρο 94) .

Η αποστολή του Άρη αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στις αρχές της εβδομάδας , θα ταξιδέψει το απόγευμα της Τετάρτης για την Κω.  Την επομένη θα προπονηθεί παίρνοντας μια πρώτη γεύση από τον αγωνιστικό χώρο.

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στις 18:00′ θα δώσει τον πρώτο της αγώνα.

Θα ακολουθήσουν το Σάββατο στις 19:00′ και την Κυριακή στις 18:00′ οι άλλοι δύο αγώνες όπου και μετά το πέρας θα στεφτεί ο πρωταθλητής .

Την αποστολή του Άρη θα ακολουθήσουν οι παίκτες Παντελίδης Κωνσταντίνος , Μαλτάς Αθανάσιος , Καλογιάννης Δημήτρης , Χρηστίδης Πρόδρομος , Κεφάλας Σπύρος , Γαβράς Κωνσταντίνος , Χρυσοβέργης Παναγιώτης , Τσιντάρης Νίκος , Οικονόμου Νίκος , Συμεωνίδης Νίκος και Τσαπανίδης Περικλής.

Μεγάλος απών θα είναι ο Βλαστός Βαλάντης λόγω ευχάριστων οικογενειακών υποχρεώσεων.

Προπονήτρια της ομάδας η Τζούλη Χατζηζωγίδου με βοηθό την Γρηγοριάδου Κωνσταντίνα. Βοηθός της ομάδας ειναι η Μαλτά Τάνια και φυσιοθεραπευτής ο Κουρουσέκος  Μάριος όπου θα στηρίξει την προσπαθεια της ομαδας παρέχοντας τις υπηρεσίες του αφιλοκερδός.

Ο Άρης W.B.C. καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παραβρεθούν  και να στηρίξουν την ομάδα για ακόμα μία φορά  σε αυτή την προσπάθεια .

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν μέσω Live streaming από το site osekk.gr αλλά και το κανάλι της ΟΣΕΚΚ στο Youtube .

To Top