Ο πρόεδρος της ισπανικής λίγκας θέλει τον Εμπαπέ στη Ρεάλ

Ο πρόεδρος της Ισπανικής Λίγκας, Χαβιέρ Τέμπας, εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο σκάνδαλο Νεγκρέιρα.
Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της ισπανικής Λίγκας, τοποθετήθηκε για ακόμη μία φορά κόντρα στην Μπαρτσελόνα για την υπόθεση Νεγκρέιρα, κατά τη διάρκεια δηλώσεων του στο «Vamos». Στις δηλώσεις του, μίλησε και για την περίπτωση του Κιλιάν Εμπαπέ και τη δυνατότητα της Ρεάλ Μαδρίτης να τον πάρει ως μεταγραφή.

«Στη La Liga, υπάρχει μόνο ένας σύλλογος που μπορεί να υπογράψει τον Κιλιάν Εμπαπέ και αυτός είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήθελα πολύ να τον δω στην Ρεάλ», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Γάλλο σούπερ σταρ και στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για το σκάνδαλο Μπαρτσελόνα – Νεγκρέιρα. «Δεν ξέρω αν η θέση του προέδρου της Μπαρτσελόνα είναι η καλύτερη. Νιώθω ντροπή που δεν έχουμε ακόμη εξήγηση για την πληρωμή αυτών των χρημάτων. Πρέπει να υπάρξουν εξηγήσεις από την Μπαρτσελόνα. Έχουν περάσει αρκετές ημέρες».

 

To Top