Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ… ανακοίνωσε τον Αποστολάκη

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ, Κώστα Αποστολάκη, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό, ενώ βρέθηκε και στο μεταγραφικά κάδρο του Άρη.

Τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα φορά ο Κώστας Αποστολάκης όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ομάδας της Λευκωσίας, Πρόδρομος Πετρίδης. Το συμβόλαιο του 20χρονου δεξιού μπακ του Παναθηναϊκού εκπνέει στο τέλος της σεζόν και ήταν ελεύθερος να υπογράψει καθώς απέρριψε την πρόταση του.

Θα σας αποκαλύψω την πρώτη μεταγραφή του Κώστα Αποστολάκη. Ο ποδοσφαιριστής μπορούσε να υπογράψει γιατί λήγει το συμβόλαιο του και το έκανε. Είναι νεαρός ποδοσφαιριστής, κάτω των 22, είναι και παίζει σε περισσότερες από μία θέσεις. Είναι η πρώτη μεταγραφή”,  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πρόδρομος Πετρίδης.

Ο Άρης κυνήγησε την περίπτωση του Κώστα Αποστολάκη τις τελευταίες ημέρες, ωστόσο ο 20χρονος είχε δώσει το λόγο του από τις αρχές Μαρτίου στο ΑΠΟΕΛ για να συνεχίσει την καριέρα του στους γαλαζοκίτρινους της Κύπρου.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ επιβεβαίωσε επίσης αυτό που ήταν ήδη γνωστό και μάλιστα το είχε προαναγγείλει τόσο ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, όσο και ο υπεύθυνος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Νεκτάριος Πετεβίνος. Ο Γκάιας Ζαχίντ επιστρέφει στην ομάδα της Λευκωσίας, καθώς ο δανεισμός του ήταν μονοετής.

“Ο Ζαχίντ επιστρέφει στην Κύπρο και είναι στα πλάνα μας να μείνει αλλά αν έρθει μια πρόταση, δεν θα αρνηθούμε, όπως και για κανένα παίκτη” ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο του Πρόδρομου Πετρίδη.

To Top