ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου, για τα μετάλλια του Νικολαΐδη

Ο Στέλιος Αγγελούδης πρόεδρος του Ολυμπιακού Μουσείου και αντιπρόεδρος της ΕΟΕ, αναφέρθηκε στον εκλιπόντα Αλέξανδρο Νικολαΐδη, στο ήθος του, στο κοινωνικό του πρόσωπο, ενώ αναφέρθηκε και στην επιθυμία του Ολυμπιονίκη, να δημοπρατηθούν τα μετάλλιά του. 
«Σήμερα θρηνούμε γιατί εκτός από μεγάλος Ολυμπιονίκης έφυγε και ένας εξαίρετος άνθρωπος ο οποίος τηρούσε στην πράξη αυτό που λέμε Ολυμπιακά ιδεώδη και αξίες», είπε στην αρχική του τοποθέτηση στον Flash 99,4 και την εκπομπή Αθλητικό Express.
«Ανέδειξε τον κοινωνικό ρόλο που πρέπει να έχει ένας Ολυμπιονίκης λειτουργώντας σαν πρότυπο στις νέες γενιές».
Για τα μετάλλια και τις κινήσεις του Ολυμπιακού Μουσείου, προκειμένου να βρίσκονται στο χώρο, ανέφερε: «Μακάρι να μπορούσε το Ολυμπιακό Μουσείο να συμμετέχει σε μια τέτοια δημοπρασία. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως είναι να έρθουμε σε επαφή με ανθρώπους, έτσι ώστε να υπάρχει η μεγαλύτερη δυνατή οικονομική ανταπόκριση ώστε να πιάσουν τόπο αυτά τα χρήματα, για το λόγο που ο Αλέξανδρος επιθυμούσε. Να πάνε δηλαδή στα παιδιά που έχουν την απόλυτη ανάγκη υποστήριξης.
Η δημοπρασία θα γίνει από την οικογένεια. Στο Ολυμπιακό Μουσείο υπάρχει η στολή του και γενικότερα το αποτύπωμά του. Θα ήταν το ιδανικό αν μπορέσει κάποιος να τα πάρει στη δημοπρασία και να τα δώσει στο Ολυμπιακό Μουσείο».

To Top