Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζητεί παραίτηση του Μητσοτάκη (video)

«Δεν θα δεχθώ ενημέρωση στο αυτί. Δεν έχω εμπιστοσύνη στους υπουργούς», σημειώνει ο Νίκος Ανδρουλάκης απαντώντας στην κυβέρνηση μέσω μακροσκελούς δήλωσής του. 
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για σχέδιο πολιτικής του εξόντωσης και ζητά να διαβιβαστεί αμέσως το σύνολο του φακέλου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.

“Κύριε Μητσοτάκη, για να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά.

Εσείς με παρακολουθούσατε παράνομα με την ΕΥΠ.

Εσείς καθυστερείτε την έρευνα για το κατασκοπευτικό «υπερόπλο» Predator στην Ελλάδα, με το οποίο έγινε απόπειρα παγίδευσης μου και θύμα του έπεσε ο δημοσιογράφος Θανάσης Κουκάκης. Ως τώρα δεν έχει ελεγχθεί η εταιρεία, που φέρεται να σχετίζεται με αυτό.

Εσείς αποφεύγετε να απαντήσετε στη διαβολική σύμπτωση πως ελάχιστες ημέρες αφού ξεκίνησε η παρακολούθηση της ΕΥΠ, έγινε η επίθεση σε βάρος μου με το Predator.

Εσείς αποφεύγετε να δημοσιοποιήσετε ποιος είναι ο σοβαρός λόγος που με καθιστούσε εκείνη τη συγκεκριμένη περίοδο «εθνικό κίνδυνο» . Άραγε γιατί δεν ήμουν τα προηγούμενα 7 χρόνια ως Ευρωβουλευτής και πως αυτός ο «εθνικός κίνδυνος» ξεκινά με την υποψηφιότητα μου και παύει να υφίσταται λίγες μέρες μετά την εκλογή μου στην Προεδρία του Κινήματος;”

To Top