«Ο Πρόμπιερζ τονώνει την αυτοπεποίθηση του Καστίγιο»

Την προσπάθεια του Μίχαλ Πρόμπιερζ να βγάλει στην επιφάνεια τον… πραγματικό Νέρι Καστίγιο αποκάλυψε η μεξικάνικη ενημερωτική ιστοσελίδα sdpnoticias.com, δίνοντας έμφαση στην εμπιστοσύνη που δείχνει ο Πολωνός προπονητής στον 27χρονο άσο.

Το σχετικό ρεπορτάζ, που είχε ως αφορμή την προσεχή εκτός έδρας αναμέτρηση του Άρη με τον ΟΦΗ, αναγνωρίζει τη μέτρια παρουσία του Μεξικανού επιθετικού στο φετινό πρωτάθλημα, γι’ αυτό και υπογραμμίζει την σημασία που έχει η… επιχείρηση αναγέννηση από πλευράς του Πρόμπιερζ.

«Στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, ο Πρόμπιερζ εμπιστεύθηκε θέση βασικού στον Καστίγιο, που έπαιξε και στα 90 λεπτά κόντρα στην πρώην του ομάδα, τον Ολυμπιακό, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή του. Ο παίκτης ελπίζει ότι θα βρίσκεται στην ενδεκάδα και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ», ανέφερε το δημοσίευμα, παραθέτοντας κάποια ελαφρυντικά για την μη ικανοποιητική απόδοση του συμπατριώτη τους:

«Μέχρι στιγμής στη φετινή σεζόν, δεν είχε σταθερή απόδοση και παρουσία, λόγω μυϊκών τραυματισμών, ιώσεων και αποβολών. Αυτές τις καταστάσεις, θα πρέπει να τις αφήσει πίσω του, ξεκινώντας να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ελληνικής ομάδας».

Το πιο σημαντικό στοιχείο, πάντως, υπήρχε στον επίλογο του κειμένου: «Παρότι έως τώρα ο Καστίγιο δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε επίσημο παιχνίδι, έχει την υποστήριξη του εκάστοτε προπονητή του».

To Top