Ο πρώην “κίτρινος” Μουδούρογλου μιλάει στο PRESSARIS για Άρη, Δόξα, άνοδο και… Κωνσταντινίδη-Πόι!

Είναι ίσως ο μοναδικός παίκτης -από τους πολλούς- που πέρασε από τις ακαδημίες του Άρη, τίθεται φέτος αντίπαλος των “κίτρινων” και παράλληλα εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.

Ο λόγος για Σάββα Μουδούρογλου που αυτή τη στιγμή είναι ο πρώτος σκόρερ της Δόξας και δεύτερος ταυτόχρονα του 1ου ομίλου με εννέα τέρματα, ένα μόλις πίσω από τον Μάουρο Πόι που απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε στο PRESSARIS για το πως νιώθει που αντιμετωπίζει τον Άρη για δεύτερη φορά φέτος, την υπόθεση άνοδος, αλλά και τους δύο πρώην συμπαίκτες και κυρίως τον Βασίλη Κωνσταντινίδη που μέχρι πριν λίγο καιρό φορούσαν την ίδια φανέλα.

Αναλυτικά όσα είπε για…

…το πως νιώθει που τίθεται ξανά απέναντι του ο Άρης: Σίγουρα είναι ωραία να παίζεις με έναν ιστορικό αντίπαλο όπως ο Άρης. Έζησα δύο χρόνια σε αυτή την ομάδα. Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα μου. Έτσι ένιωθα και στον πρώτο γύρο. Πέρασα πολύ ωραίες στιγμές αυτό το διάστημα”.

…το αν διαφέρει ο τωρινός Άρης από αυτόν του πρώτου γύρου: Έχει κάνει αρκετές και καλές προσθήκες. Δεν παύει να είναι το φαβορί για την άνοδο. Έχει αποκτήσει παίκτες που έχουν εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και σιγά-σιγά το βγάζει στο παιχνίδι του. Έχει μία άλλη δυναμική πλέον, όχι ότι δεν την είχε στον πρώτο γύρο”.

…τους στόχους της φετινής Δόξας: “Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν έχουμε θέσει τον μεγάλο στόχο. Είχαμε προβλήματα από την αρχή της χρονιάς και δεν μπορέσαμε να θέσουμε μεγάλους στόχους. Κοιτάμε, απλά, να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι”.

…την δική του εξαιρετική χρονιά μέχρι τώρα: “Ξεκίνησα καλά. Ότι κατάφερα το κατάφερα μέσα από την ομαδική δουλειά. Ελπίζω του χρόνου να τα πάμε ακόμα καλύτερα, γιατί προσπαθούμε πολύ καθημερινά”.

…το που θα κριθεί η υπόθεση άνοδος: “Τις έχω δει και τις έχω αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες. Μου άρεσε η Καβάλα, αλλά και ο Πανσερραϊκός. Ο Άρης, όμως, είναι το φαβορί. Έχει κάποια στοιχεία που δεν έχουν οι άλλοι.Πιστεύω, όμως, ότι όλα θα κριθούν στον πόντο”.

…το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη του Άρη: “Ο Πόι κάνει την διαφορά. Οι περισσότεροι παίκτες του Άρη έχουν μία καλή ποιότητα, αλλά ο Πόι ξεχωρίζει”.

…το πως νιώθει που θα αντιμετωπίσει δύο πρώην συμπαίκτες του, αλλά κυρίως τον Κωνσταντινίδη: “Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμασταν συμπαίκτες. Είμαστε φίλοι, όπως και με τον Χιντασέλι. Μιλάμε συχνά στο τηλέφωνο. Είμαστε αντίπαλοι μόνο στο γήπεδο. Εκεί ο καθένας θέλει το καλό της ομάδας του”.

…το πως ζει η Δράμα το παιχνίδι με τον Άρη: “Είναι σίγουρα το ματς της φετινής χρονιάς. Θα γεμίσει το γήπεδο ο κόσμος και τον έχουμε ανάγκη. Είναι ωραίο για έναν ποδοσφαιριστή να παίζει σε ένα γήπεδο γεμάτο”.

To Top