Ο πρώην… κιτρινόμαυρος Γιώργος Παπαδόπουλος για το παιχνίδι της Κυριακής: “Σεβασμός, όχι φόβος για τον Άρη”

Ο πρώην παίκτης του Άρη στην Κ17 που είχε κερδίσει το πρωτάθλημα στην Τρίπολη και νυν ποδοσφαιριστής του Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, Γιώργος Παπαδόπουλος, μίλησε με αφορμή το παιχνίδι της Κυριακής. 

Αναλυτικά όσα είπε στο “Yellow radio”:

Για τον Άρη και το πρωτάθλημα στην Τρίπολη με την Κ17:

«Πέρασα τρία καλά χρόνια στον Άρη. Το παιχνίδι στην Τρίπολη ήταν κάτι μοναδικό, καταφέραμε και πήραμε έναν τίτλο. Πήρα πολλά από την ομάδα. Για τον κάθε ποδοσφαιριστή, το πέρασμα από μία τέτοια ομάδα σα τον Άρη, μένει αξέχαστο. Εγώ προσωπικά, πήρα πάρα πολλά.»

Τι κράτησες από τον Άρη;:

«Οι παραστάσεις είναι πάρα πολλές. Τους συμπαίκτες μου στο μυαλό και η αισθηση ότι αγωνίζεσαι σε μια μεγάλη ομάδα».

Για την επιστρορφή στο Κλ. Βικελίδης ως αντίπαλος του Άρη:

«Τα συναισθήματα είναι περίεργα και ανάμεικτα. Η βαθμολογική μας θέση όμως, δε μας επιτρέπει να διαλέγουμε παιχνίδια, η θέση μας είναι δύσκολη. Σίγουρα υπάρχει σεβασμός για την ομάδα όμως όχι φόβος. Τέτοια παιχνίδια είναι ιστορικά. Το να αγωνίζεσαι με τέτοιους αντιπάλους είναι πολύ σημαντικο».

Για την προετοιμασία στο Κοκκινόχωμα:

«Τέτοια παιχνίδια με ομάδες όπως ο Άρης είναι χαρά και πάντα πρόκληση αν και πιστεύω πως περισσότερο άγχος έχει ο Άρης παρά εμείς. Δεν ερχόμαστε για βόλτα, ερχόμαστε για τη νίκη!»

Για την άνοδο στη Football League:

«Στην κορυφή γίνεται σκληρή μάχη με Άρη, Πανσερραϊκό και Καβάλα να διεκδικούν την άνοδο. Δεν τίθεται θέμα για τη διαφορά τεσσάρων βαθμών. Η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Υπάρχουν ακόμη αρκετά παιχνίδια βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Σίγουρα, η έδρα είναι ένας μεγάλος παράγοντας και ειδικά όταν μιλάμε για το Κλ. Βικελίδης. Το ότι τα “δύσκολα” παιχνίδια τα έχει ο Άρης στην έδρα του είναι ένα θετικό πρόσιμο».

Για τους ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες που τώρα αγωνίζονται αλλού:

«Πιστεύω πως πολλά παιδιά που έχουν φύγει από το σύλλογο θα μπορούσαν να είναι στην ομάδα και να προσφέρουν. Το ποδόσφαιρο είναι θέμα συγκυριών και τύχης που σου δίνει ευκαιρίες. Σίγουρα πρέπει να κοιτάς το μέλλον σου, όμως όπως είπα και πριν, θα μπορούσαν να είναι στην ομάδα, παιδιά που έχουν φύγει από τον Άρη».

Για τον κόσμο του Άρη:

«Ο κόσμος του Άρη είναι γνωστό πως αγαπάει και ακολουθεί την ομάδα. Το διαπίστωσα και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου. Ο κόσμος περιμένει κάτι παραπάνω από τον άρη όμως βοηθάει. Ο κόσμος είναι αυτός που στηρίζει την ομάδα. Ομάδα και κόσμος πρέπει να συνεχίσουν ενωμένοι.

Για μία πιθανή επιστροφή στον Άρη:

«Αυτή τη στιγμή είμαι στο Βυζάντιο 100%, κάποια στιγμή ίσως γυρίσω, από το καλοκαίρι και μετά βλέπουμε για τη συνέχεια».

To Top