Ο “πρώην” κιτρινόμαυρος Μπέλος για τον Άρη και τον Χαριτωνίδη

Ο Χρήστος Μπέλος, που αγωνίστηκε για λίγους μήνες με τη φανέλα του Άρη στο ξεκίνημα της φετινής χρονιάς και αποχώρησε τον Γενάρη για να πάει στον Παναθηναϊκό, μίλησε στην εκπομπή «Στο Φιλέ» της Novasports για τους «κίτρινους» και τον Κώστα Χαριτωνίδη.

Αναλυτικά, τα όσα είπε

Για τον Άρη και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού: «Νομίζω πως πέρασα μια περιπέτεια. Αλλά αν δεν ήμουν στον Άρη και δεν είχα αγωνιστική δράση, δεν θα μπορούσα να είμαι τώρα στον Παναθηναϊκό. Οι συνθήκες δεν ήταν καλές πάντως. Δεν ήταν συνθήκες για αθλητές και αυτό θα πρέπει να το σκεφτούμε όλοι καλά. Ο αθλητής είναι πάνω απ’ όλα και πρέπει να είναι καλά για να αποδώσει, όπως γίνεται τώρα στον Παναθηναϊκό που οι συνθήκες είναι τέλειες. Το παράδειγμα του Παναθηναϊκού πρέπει να το ακολουθήσουν και άλλες ομάδες που είχαν προβλήματα τα προηγούμενα χρόνια και να εξυγιανθούν. Ο Άρης δεν σεβάστηκε τους αθλητές του και δεν τους σέβεται ακόμη με αυτά που περνούν τα παιδιά. Ο αθλητής πρέπει να έχει κάποια πράγματα λυμένα, να είναι ήρεμος να κάνει προπόνηση και να δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Ξέρουμε ότι υπάρχουν προβλήματα στην Ελλάδα και οι αθλητές βάζουν πλάτη σε αυτό. Ο Άρης είναι πολύ μεγάλη ομάδα και είναι κακό αυτό που γίνεται για το όνομά του. Οι προσπάθειες που γίνονται στον Παναθηναϊκό είναι τιτάνιες και τα παιδιά της διοίκησης είναι εξαιρετικά. Κάνουν ένα πλάνο στην αρχή και το τηρούν στο έπακρο και ξέρουν που μπορούν να φτάσουν».

Για τον Κώστα Χαριτωνίδη: «Είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί και κάνει πράγματα για τον Άρη και έκανε και φέτος, όμως δεν είναι ενεργό μέλος της διοίκησης. Κάθε διοίκηση πρέπει να βάζει δικλείδες ασφαλείας».

To Top