Ο πρώην Κιτρινόμαυρος Πελεκάνος για Εθνική, Βασιλακόπουλο και το… τραγούδι του Παπαδόπουλου

Αποκαλυπτικός ήταν σε συνέντευξή του πριν μπει στο Ριάλιτι «Φάρμα», ο άλλοτε άσος του Άρη, Μιχάλης Πελεκάνος.

Ο Έλληνας φόργουορντ σχολίασε το γιατί δεν έπαιξε στην Εθνική μετά το περιβόητο σύνθημα για τον τότε πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, το οποίο το τραγουδούσε δίπλα του ο τότε συμαπίκτης του στη Ρεάλ, Λάζαρος Παπαδόπουλος.

«Είναι πολύ λογικό να σε δείξει η κάμερα εκείνη τη στιγμή, γιατί ήμασταν δύο Έλληνες παίκτες σε μία ξένη ομάδα. Όταν ξεκίνησε το… τραγουδάκι τον κοίταξα και είπα από μέσα μου ‘ωχ’. Άρχισα να χαμογελάω.

Αλήθεια είναι πως εκπροσωπούμε την Ελλάδα και δεν γίνεται να βρίζεις τον πρόεδρο της ελληνικής Ομοσπονδίας. Εγώ εκεί ακριβώς την πάτησα γιατί ήμουν δίπλα στον Λάζαρο όταν μας έδειχνε η τηλεόραση.

Με σημάδεψε, ναι, το συμβάν, με το 2007 και το 2008 να είναι οι τελευταίες χρονιές μου στην εθνική ομάδα.

Ήταν σίγουρα ένας από τους λόγους που δεν συνέχισα μετά. Ήταν, νομίζω, ο βασικός, γιατί -αν θυμάμαι καλά- ούτε ο Λάζαρος πήγε ξανά στην εθνική. Ο Λάζαρος είναι ένα πολύ καλό, μα αυθόρμητο παιδί και απλά του βγήκε.

Τον συνεπήρε ο ρυθμός. Εγώ το σκέφτηκα κατευθείαν εκείνη τη στιγμή και γι’ αυτό τον κοίταξα. Μπορεί να έπαιξε και δάκτυλος αποκλεισμού μου. Έκανα καλές χρονιές έκτοτε, αλλά δεν ξανακλήθηκα ποτέ», σημείωσε χαρακτηριστικά.

ΕΔΩ ολόκληρη η συνέντευξη του Μιχάλη Πελεκάνου στο Sport24.gr.

 

To Top