ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρώην “κιτρινόμαυρος”, Στεργιάκης, υπέγραψε στην Σλάβια Σόφιας στα 16 του…

Στη Σλάβια Σόφιας της Βουλγαρίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο 16χρονος, Αντώνης Στεργιάκης, που ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς του Άρη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το sport24.gr:

Μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή στη Βουλγαρία. Στον Αντώνη Στεργιάκη η αναφορά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας στη Σλάβια Σόφιας της Βουλγαρίας. Είναι γεννημένος στις 16 Μαρτίου το 1999, είναι δηλαδή 16 ετών.

Τον περασμένο Φεβρουάριο βγήκε το δελτίο του και έπαιξε στη Γ’ Εθνική για λογαριασμό της Θύελλας Φιλώτα, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από τους μικρούς του Άρη. Τώρα, πώς προέκυψε το ενδιαφέρον των Βούλγαρων; Η Σλάβια έχει σκάουτς στη βόρεια Ελλάδα, οι οποίοι τον έβαλαν στη λίστα τους. Κινήθηκαν άμεσα και τον έκαναν δικό τους γιατί πιστεύουν ότι έχουν βρει λαβράκι.

Είναι αξιοσημείωτο πως του έχει γίνει πρόταση για να αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα της Βουλγαρίας. Στη Σλάβια υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και οι άνθρωποί της έχουν στόχο να τον χρησιμοποιήσουν στην πρώτη ομάδα. Επειδή είναι ανήλικος, άπαντες περιμένουν το “ΟΚ” της FIFA, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του και να έχει το δικαίωμα να παίξει στα παιχνίδια της ομάδας.

To Top