ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο πρώην πιτσιρικάς του Άρη που φωνάζει “παρών” στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μπορεί στον Άρη εκείνο που «καίει» αυτή τη στιγμή να είναι η εκκαθάριση της ΠΑΕ και όλη αυτή η ιστορία που δημιουργήθηκε με το νέο αθλητικό νόμο και την ΕΕΑ, αλλά υπάρχουν κι άλλα μικρά που καταδεικνύουν το πόσο σοβαρά λάθη έχουν γίνει σε όλα τα επίπεδα.

Το «μαρτυρικό», για τον Άρη, καλοκαίρι του 2014, όταν ανέλαβε την ομάδα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης (ακόμη μιλούσαμε για Football League), ουσιαστικά προχώρησε σε διάλυση των τμημάτων υποδομής.

Ήρθε σε ευθεία σύγκρουση με τους προπονητές, κάνοντας υποτιμητικά σχόλια για τη δουλειά τους (με κάποιους οδηγήθηκε και στα δικαστήρια), ενώ παρόμοιες ήταν οι τοποθετήσεις του και για τα παιδιά της ομάδας, πολλά εκ των οποίων αποχώρησαν για να δοκιμάσουν την τύχη τους αλλού.

Ένας από εκείνους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ο Στάθης Βασιλούδης, για τον οποίο είχαν ακουστεί πολύ καλά σχόλια, βρέθηκε στο Αγρίνιο, όπου και εντάχθηκε στην Κ20 του Παναιτωλικού. Πλέον ο, γεννημένος στις 23 Φεβρουαρίου 1996, θεωρείται ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα που προώθησε στους «μεγάλους» ο Γιάννης Ματζουράκης. Υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη επαγγελματικό συμβόλαιο ως τον Ιουνίο του 2019, με τον προπονητή του μάλιστα, να του δίνει χρόνο συμμετοχής.

Αγωνίζεται ως 8άρι, αλλά και ως 10άρι, ενώ στους «μικρούς» του Άρη έπαιξε και ως ακραίος μεσοεπιθετικός. Το όνομά του πλέον, φιγουράρει σε διάφορα αφιερώματα για τα «μωρά του Παναιτωλικού». Θεωρείται μάλιστα βέβαιο πως θα συνεχίσει να παίζει κι ότι σύντομα θα κάνει και μεταγραφή, αν παραμείνει σε υψηλό επίπεδο.

Αυτόν τον παίκτη λοιπόν, ο Άρης επί Καλαϊτζίδη, τον έδιωξε δίχως να έχει κέρδος…

Πηγή: thessports.gr

To Top